БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК!
Подкрепете БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК! Искат да отменят Българския Език като задължителен, т.е. държавата ни няма да изисква от гражданите си да знаят граматични и пунктоационни правила. Той пак ще се изучава, но няма да се изисква. \"Няма държава, която да не изисква от гражданите си, които са минали българско обучение, да не знаят книжовен език. Няма значение турци, роми, африканци, араби. Щом са граждани трябва да се съобразяват със законите и правилата на държавата, в която имат гражданство...\" Това е предложено от председателя на Комисията по образованието и науката господин Лютви Местан ! На 20 март е прието на първо четене без възражение. Защо не е казано по новините никой си няма и на представа. Апелирам всички, които имат българско самосъзнание да подпишат петицията, защото иначе от България скоро няма да остане и следа. Това е скандално и не бива да се остави така. На подолу посоченият електронен адрес можете да подкрепите българския език.
БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
Последна промяна от gaco на нед апр 19, 2009 10:29 pm, променено общо 1 път.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
То па щото сега като изискват някой ги знае...
Пълна простотия.Аз така и не разбрах от къв чеп им е закон като то реално никое не е*ава пунктоация и граматики.
Пълна простотия.Аз така и не разбрах от къв чеп им е закон като то реално никое не е*ава пунктоация и граматики.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
чепа е че реално скоро няма да има българия и със всяко едно такова действие процеса се ускорява лично мое мнение 
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
ЦитатЩом са граждани не трябва да се съобразяват със законите и правилата на държавата, в която имат гражданство...[/quote]
Ъ? Като стана дума за български език, май и на теб ти трябва някой друг урок. Сега не ни оставяш избор, как да не възроптаем
.
Принципно, аз съм абсолютно ЗА задължително изучаване на Българска история и Български език и литература от сегашните говеда + задължителни матури по тоя предмет и не с трудност като за второкласник. Щот са говеда. И щот така трябва, пък да се оправя кой както иска (точно както "иска", тъй като проблема изобщо не е в "мога/не мога"). А за тъпите си има спортни училища. Да се задоволяват с S-класите на Трабант.
Ъ? Като стана дума за български език, май и на теб ти трябва някой друг урок. Сега не ни оставяш избор, как да не възроптаем
Принципно, аз съм абсолютно ЗА задължително изучаване на Българска история и Български език и литература от сегашните говеда + задължителни матури по тоя предмет и не с трудност като за второкласник. Щот са говеда. И щот така трябва, пък да се оправя кой както иска (точно както "иска", тъй като проблема изобщо не е в "мога/не мога"). А за тъпите си има спортни училища. Да се задоволяват с S-класите на Трабант.
Последна промяна от LoaD на нед апр 19, 2009 10:15 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- delta_squadron
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
- Контакти:
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Apr 20 2009, 00:04) Ъ? Като стана дума за български език, май и на теб ти трябва някой друг урок. Сега не ни оставяш избор, как да не възроптаем.
Принципно, аз съм абсолютно ЗА задължително изучаване на Българска история и Български език и литература от сегашните говеда + задължителни матури по тоя предмет и не с трудност като за второкласник. Щот са говеда. И щот така трябва, пък да се оправя кой както иска.![]()
До колкото съм наясно в момента е точно така относно изучаваните предмети. Само матурата по български и литература е задължителна обаче. Плюс една избираема. А по темата...Г-н Лютви Местан предлага доста неподходящи неща и не виждам кой изобщо би одобрил такъв закон. Реално няма как да стане просто... Лично мнение.
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.
ReB00t
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
- B_e_B_o
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 30, 2007 8:42 pm
- Контакти:
Няма Място за какъвто и да било Коментар !!! Твърдо " ПРОТИВ " гласуването на такъв закон !!! И през Ум да не им минава да ни взимат Майчиното , че ще става това , което не е ставало от 1878 година насам
[b][i][color=#FF8C00]Видял съм много от Живота коп*ле , но ми писна да Търпя ...... Ти си даваш Г*зЪ заради Злато на вратЪ ....... Ланеца ти златен , а главата Тенеке , всяка твоя нова дума ми звучи като Менте.........[/b][/i][/color]