Да се спрат ли атаките за Великден
joko75 и mtotev ако обичате без заяждания. Нека не си разваляме празника. И двамата сте си прави за себе си,не е нужен публичен спор - има си лични за целта.
От коментарите и от всички останали лични писма и тези на обратна връзка мисля да постъпя по следния начин.
Атаки,шпионажи и пиратски полети ще бъдат забранени от 18.04.2009 / събота / - 12.00 ч. до 20.04.2009 / понеделник / - 12.00 ч.
И тъй като има много молби и от първа вселена,ваканцията ще важи и за тях. За предстоящото спиране,довечера ще бъде пуснато масово съобщение и в двете вселени.
От коментарите и от всички останали лични писма и тези на обратна връзка мисля да постъпя по следния начин.
Атаки,шпионажи и пиратски полети ще бъдат забранени от 18.04.2009 / събота / - 12.00 ч. до 20.04.2009 / понеделник / - 12.00 ч.
И тъй като има много молби и от първа вселена,ваканцията ще важи и за тях. За предстоящото спиране,довечера ще бъде пуснато масово съобщение и в двете вселени.
За съжаление не мога да взема отношение по въпроса. Аз съм администратор в първа и втора и нямам никакво отношение към спийда,нито мога да влияя по някакъв начин. Там има достатъчно добри администратори,които си ръководят вселената и могат да преценят. Може би трябва да се попита на обратна връзка или в съответният раздел. А може и да са решили да няма спиране -вселената е кратка и интензивна.Machoni написа:Цитат(Machoni @ Apr 17 2009, 15:42) Диос, много от играчите и в другите вселени участваха в анкетата, мислейки, че би важала и за спийд например. Там не ни се даде възможност да изразим мнение по въпроса. Та след като ще се спират в първа и втора възможно ли е да ги спрете и за спийд вселената ?
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Мачони, за спийд вселена си има раздел.Machoni написа:Цитат(Machoni @ Apr 17 2009, 15:42) Диос, много от играчите и в другите вселени участваха в анкетата, мислейки, че би важала и за спийд например. Там не ни се даде възможност да изразим мнение по въпроса. Та след като ще се спират в първа и втора възможно ли е да ги спрете и за спийд вселената ?
За спийд вселена атаките няма да бъдат спирани!
Така, че който е гласувал тук и си е мислил, че ще бъде взето под внимание за спийд вселената, се е прецакал!
Много съжалявам за което! Пак ще се повторя: За СПИЙД вселената си има раздел.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Спокойно де, Мистерия
Получил съм си отговора на обратна връзка и разбирам значението му.
Може да изтриете няколкото ни поста да им махнем спама от раздела за втора
misterya: Как да съм спокойна, като съм админ?
- Ти мислиш ли, че ми е лесно...
Може да изтриете няколкото ни поста да им махнем спама от раздела за втора
misterya: Как да съм спокойна, като съм админ?
Последна промяна от Machoni на пет апр 17, 2009 3:02 pm, променено общо 1 път.
Ето, видяхте ли откъде са тези гласове!!! Ще ми разправяте вие на мене какво искали играчите.
ПП: За да не отварям нова тема, нищо, че питането ми няма нищо общо, ама ми изчезнаха емотиконите от съобщенията. В момента само някакви линкове се виждат наместо картинките. Форумът ли се е прецакал или телевизорът ми не е в ред?
ППП: Адмирирам удължаването на ваканцията до понеделник, понеже си наредих неделята и вместо да играя Булфлийт ще ходя да се катеря нависоко, както ме посъветваха от форума.
ПП: За да не отварям нова тема, нищо, че питането ми няма нищо общо, ама ми изчезнаха емотиконите от съобщенията. В момента само някакви линкове се виждат наместо картинките. Форумът ли се е прецакал или телевизорът ми не е в ред?
ППП: Адмирирам удължаването на ваканцията до понеделник, понеже си наредих неделята и вместо да играя Булфлийт ще ходя да се катеря нависоко, както ме посъветваха от форума.
- did7
- Редник (Private)
- Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
- Контакти:
Я не се заяждайте с Мистерия - на нея никак не и е лесно с такива като нас!
И макар и аз да гласувах с ДА,вече съм съгласна с нея!
Защо трябва комшията дето си е вдигнал мините на мах да трупа през празниците ресурси-а такива като мен дето разчитат на него, да не могат да го събират??!!
Хайде весел празник на всички и да са ви здрави яйцата!
Защо трябва комшията дето си е вдигнал мините на мах да трупа през празниците ресурси-а такива като мен дето разчитат на него, да не могат да го събират??!!
Хайде весел празник на всички и да са ви здрави яйцата!
Забравих, че тези дето не са от 2ра, не с а играчиmtotev написа:Цитат(mtotev @ Apr 17 2009, 19:54) Ето, видяхте ли откъде са тези гласове!!! Ще ми разправяте вие на мене какво искали играчите.![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- blue_soldier
- Редник (Private)
- Регистриран: ср май 23, 2007 11:29 pm
- Контакти:
did7 написа:Цитат(did7 @ Apr 17 2009, 20:13) Я не се заяждайте с Мистерия - на нея никак не и е лесно с такива като нас!
Хайде весел празник на всички и да са ви здрави яйцата!![]()
Не може вечно да се живее на гърба на комшията. Ако тебе така те грабеха постоянно...