Здравейте!Някои сигурно ме знаят,други не.Миналия рунд имах малко повече време за игра,което за жалост сигурно няма как да стане този рунд.Ако някой си мисли че е лесно да комбинира играта на булфлит с работа в МВР...нека опита!Както и да е.Почнах този рунд с идеята да влизам от време на време ...колкото да не загубя връзка с играта и да запазя акаунта активен.Вчера някакъв индивид гледам ме нападнал през 3 галактики...атаката беше към 7 часа...писах му че със сигурност ще се разбие,но нямаше как да предположа с какво ми лети по обясними причини-липса на шпионаж 8-мо ниво.Атаката пристигаше към 03.30 през нощта и нямах нерви да го чакам и да си събера рециклажа защото бях на работа на другия ден.
Мислех даже да не я слагам в трибуната тази битка,но реших да я сложа защото се съмнявам за наливане-това си е чисто мое предположение.Но да литнеш през 3 галактики само за да се разбиеш в някой...не мога да си го обясня.И за това ще помоля за проверка на рециклажа,кой го е взел и т.нАко реца е взет от нападателя се извинявам за неоснователните съмнения.
Ето я и самата битка:
http://uni4.bulfleet.com/doklad.php?id=96bd0cbabe
На сутринта видях че е останала 75000 газ от рециклажа и я събрах,за другото и идея си нямам кой го е взел.
Пожелавам на всички познати в спида успешен рунд..а аз...ако ми се отвори време ще поиграя!:)