Живи здрави.
Ами LoaD сега ще пробвай а го вметна в правилния раздел и дано администрацията да го вземат под внимание.
RoYaL - а не кукитата не ги барам вече
Благодаря Ви за отзивите.
Опита ли релогин от вас? Например аз просто си стартирам Мозилата и си ми отваря играта от последната сесия (не се налага да влизам отново). Излез/влез и виж ще се оправи ли знамето. Но да знаеш, че е от провайдъра ти това.lizard написа:Цитат(lizard @ Apr 14 2009, 19:47) Чат пат ползвам някакво безжично като измуфтя някаква машинка с без жичен нет, но във втора вселена това не ми се оправи. В първа докато играх ми се оправи от нас, но във втора неще.
RoYaL - а не кукитата не ги барам вечеДаже се чуда как да си ги сейфам и след преинстал на операционната система да си ги върна, че на много сайта не им знам адресите, а да не говорим за регистрациите... Просто Мозилката съм си е направил максимално удобна за ползване от моя гледна точка и ако жертвам кукитата само заради едни координати ще внимавам повече от страна на координатите.
Ами пробвай с мozbackup, лично мен много ме радва тази програмка за таквиз нещаlizard написа:Цитат(lizard @ Apr 14 2009, 19:47) ... Даже се чуда как да си ги сейфам и след преинстал на операционната система да си ги върна, че на много сайта не им знам адресите, а да не говорим за регистрациите... Просто Мозилката съм си е направил максимално удобна за ползване от моя гледна точка ...