издирва се
Намери си хапчетата...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
След слушане на песента "Зайченцето бяло" в мен възникна любопитство със какво точно са си играли заека и сърната... След дълбокомислени вътрешни дебати и взимане впредвид времето на възникване на песента, логично е да са играли на криеница. След диспут със съкилийника и приятелката му стигнахме до извода, че са крили на заека моркова
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Гоше,по-голям от тебе нЕма!
Къци от теб се е учил,ти заместник му търсиш.Не се прави на скромен
Къци от теб се е учил,ти заместник му търсиш.Не се прави на скромен
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Apr 14 2009, 07:24) Гоше,по-голям от тебе нЕма!![]()
Къци от теб се е учил,ти заместник му търсиш.Не се прави на скромен![]()
Хъхъ без да се надувам ще кажа че къци е аматйор сравнение с мене
един професор по химия взима една чаша с водка и слага вътре един червей и червея умира къв е извода
:алкохолиците нямат глисти
Последна промяна от federaciq на вт апр 14, 2009 7:59 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Божееееfederaciq написа:QUOTE (federaciq @ Apr 14 2009, 21:51) Хъхъ без да се надувам ще кажа че къци е аматйор срванение с мене
един професор по химия взима една чаша с водка и слага вътре един червей и червея умира къв е извода
:алкохолиците нямат глисти
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Толкова съм бавен,че и в бърза закуска не ме пускат.
Последна промяна от Petkata96 на вт апр 14, 2009 7:56 pm, променено общо 1 път.
shadowface каза:Само липсва оня Адикшън ли къф беше....
To be continue ...
To be continue ...