Да се спрат ли атаките за Великден

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
mtotev
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 13, 2009 1:07 pm
Контакти:

Мнение от mtotev »

Load, да, под 10К съм и какво? Ти някакво светило ли си? Как да вдигам точки, като ми спирате атаките?

RoYaL, когато трябва - работим, когато трябва - почиваме. Пак казвам, двете неща нямат нищо общо. Все още не съм на етапа, при който приемам работата си като забавление.

Що се отнася до администраторите, всеки си носи кръста. Ако играта се бъгне в петък, това значи ли, че оставаме "насухо" до вторник? Разсъждавате като деца.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Е, как казваха... "аз като приказвам - говоря". Като добавиш и самият факт, че познах... проблемът си е в твоя телевизор. Откъде-накъде тоз спам тука...

И не преиначавай думите - ако се "бъгне играта в петък", няма нищо общо с това, че администраторите трябва да висят по празниците тук. Щом си под 10к точки, 2-3 нива мини ще те устроят доста повече от това да точиш на комшията складовете 0 ниво.
Последна промяна от LoaD на вт апр 14, 2009 11:19 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Идентично е - както казах в другата тема, касите ще са пълни, и-тата също. Какъв е проблема. 1 ден няма да играеш, само ще си набележиш после кои ще са жертивте, по които ще пратиш 10 полета, после още 1 път и си събрал това, което щеше да събереш за 24 часа чоплене по 20к ресурс.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
mtotev
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mtotev »

Изобщо, ама изобщо не съм съгласен, че 2-3 нива мини ще ми донесат повече ресурс от атаките, които извършвам и в момента. Всъщност, това ти изказване ми говори, че ти явно нямаш близки срещи с играта, като сме почнали да си правим характеристики...
Идеята е, че всеки си избира стратегия за игра и при едно такова спъване на играта, хората като мен се оказват ощетени. Точките като точки много слабо ме вълнуват, но това е малко като вица за магарето, дето а-ха се научило да не яде и взело, че умряло. Перефразирано, тъкмо да ми стане интересно и ще ме "убиете" като играч, защото няма да имам работа в играта и ще трябва да си търся ново занимание, щото Load и RoYaL трябвало да си чукат яйцата.

RoYaL, последното ти изказване не мога да го оспоря, но тук въпросът вече приема принципен облик.
Последна промяна от mtotev на вт апр 14, 2009 11:27 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

mtotev написа:Цитат(mtotev @ Apr 14 2009, 13:21) Изобщо, ама изобщо не съм съгласен, че 2-3 нива мини ще ми донесат повече ресурс от атаките, които извършвам и в момента. Всъщност, това ти изказване ми говори, че ти явно нямаш близки срещи с играта, като сме почнали да си правим характеристики...
Идеята е, че всеки си избира стратегия за игра и при едно такова спъване на играта, хората като мен се оказват ощетени. Точките като точки много слабо ме вълнуват, но това е малко като вица за магарето, дето а-ха се научило да не яде и взело, че умряло. Перефразирано, тъкмо да ми стане интересно и ще ме "убиете" като играч, защото няма да имам работа в играта и ще трябва да си търся ново занимание, щото Load и RoYaL трябвало да си чукат яйцата.

RoYaL, последното ти изказване не мога да го оспоря, но тук въпросът вече приема принципен облик.
Аз на ден от атаки и рец изкарвам, колкото мините ми за 2 дена и половина, но явно ще спрат атаките. За щастие на играя в тази вселена и ми е през планетата, че ще спрат атаките, но просто мисля, че не е хубаво и недай боже да се разпростре и върху другите вселени :) Положителното е че докато минат тези дни ще сме отпочинали, а касите ще са се наляли :D Интегрирането на анкети не е нещо което ще се направи веднага в сайта, така че е неизпълнимо ;)
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Защо трябва да има спам, достатъчно ни бе само да си дадем гласа :dizzy:
Последна промяна от Mo`Money на вт апр 14, 2009 1:18 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
mtotev
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mtotev »

Далеч съм от идеята, че съм спамил в темата. Ако имаш да казваш нещо по въпроса - казвай го, ако ли не - трайкай си и си пускай емотките в други теми.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Има една проста анкета. С да и не,защото средно положение няма. Казвате си мнението и гласувате ако искате. Не мога да разбера защо трябва да налагате собственото си мнение на други. На mtotev му се летяло по празниците. Ми гласувай не и се надявай че ще има други като теб . На мен пък няма да ми е приятно да получавам СМс от зомбирали се, точно докато глозгам агнешка плешка. Затова ще гласувам както ми е кеф,без да се съобразявам с напъните на друг да ме убеди в противното. А относно това за масово в играта - няма да стане. Форума е неделима част от нея. Който не е заинтересуван да го погледне,значи няма претенции или му е все тая.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Ей, злета- стига сте гладали на хората в чинийките /принципа на мен да ми е зле, ама на Вуте повече/ - кой колко мини има :) , ами помислете за себе си ;) Така е доста по- просто. Всеки който играе има какво да пази - де ресурс , де флота като няма мини. Т.е. всичко опира до това по Великден дали ще имате време и желание да киснете пред компа или не, а не кой колко мини има.
Та - ако имате желание да си видите родата например на спокойствие - гласувайте да няма атаки, ако ви се лети- гласувайте да има атаки.
След като обясних моето виждане за причината, поради която е пусната темата /хаха - не вярвах, че ще е нужно / да си кажа и мнението: Аз съм за- един ден спокойствие си е 1 ден спокойствие. Велик ден си е важен колкото Коледа и не място за сравнение с Драганов ден. Не съм пускал глас защото играя във 1ва за съжаление :(
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

за спиране нека починем малко,но и диос поправи ме ако греша,но друга година винаги сте спирали атаките по Коледа,НГ и Великден.сега защо е тази анкета за Великден?
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”