Да се спрат ли атаките за Великден
-
4u4i
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 30, 2007 9:35 am
- Контакти:
Ако не влизаш във форума поне веднъж дневно значи не си играчmtotev написа:Цитат(mtotev @ Apr 13 2009, 15:10) Против!
Що не направите допитване до играчите в играта, не във форума?
Щот е забранено.....dios написа:Цитат(dios @ Apr 13 2009, 23:29) Защо всичко трябва да обръщате на спам?
4u4i читател .....
Последна промяна от 4u4i на вт апр 14, 2009 3:32 pm, променено общо 1 път.
Dream as if you live forever, Live as if you die today. The choice is yours.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=429816][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=429816][/url]
Ами ако така си с ирешил да се зомбираш с ие твой проблем. Аз едва ли ще имам време да се весна на компа в следващите пет дена, че да обера някой, но съм твърдо против да се дава глътка въздух на закулените ламугиFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 13 2009, 14:43) wow и прочие онлайн игри нямат спирания на атаките(или както му се води там).Ако ти си решил вместо на маса да зомбираш пред компа - препоръчвам ти да минеш и през някой докторНе съвсем профилактично
![]()
Sugnatur нихт арбайтет!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Нямам си друга работа, та ще се вържа да ти отговоря максимално ясно.
Регистрираните във Втора вероятно са много повече от 20-те човека, които посещават форума, за да се решава подобен казус на форумно ниво. Ако ли пък греша, то жалко за играта...
Вариантът е да се изпрати едно служебно съобщение на всички потребители в играта, което да бъде на два езика - български и английски, с препратка към една нова евентуална анкета (в тази ми се струва, че гласуват и хора, които не играят във въпросната вселена, но понеже нямат друга работа, киснат във форума и са на всяко гърне похлупак) или подкана за гласуване във вече създадената такава, която също дабъде редактирана и написана на въпросните два езика. В съобщението да се опише ясно каква е идеята на допитването, както и да се обясни на играчите, че в случая те решават, а не някой друг. Този акт има и психологически ефект, защото се показва на играчите, че мнението им е от значение, че значат нещо за екипа на играта, което, съгласете се, е от съществено значение изобщо за развитието на един или друг игрови продукт.
Сигурен съм, че по празниците атаките биха се увеличили, пък и това, че България е православна християнска държава, не означава, че всички граждани на републиката изповядват тази или някоя друга религия.
Апропо, по време на Рамазана спирате ли атаките? А миналата седмица защо не ги спряхте, при положние, че много католици също играят играта?
Помислете.
Регистрираните във Втора вероятно са много повече от 20-те човека, които посещават форума, за да се решава подобен казус на форумно ниво. Ако ли пък греша, то жалко за играта...
Вариантът е да се изпрати едно служебно съобщение на всички потребители в играта, което да бъде на два езика - български и английски, с препратка към една нова евентуална анкета (в тази ми се струва, че гласуват и хора, които не играят във въпросната вселена, но понеже нямат друга работа, киснат във форума и са на всяко гърне похлупак) или подкана за гласуване във вече създадената такава, която също дабъде редактирана и написана на въпросните два езика. В съобщението да се опише ясно каква е идеята на допитването, както и да се обясни на играчите, че в случая те решават, а не някой друг. Този акт има и психологически ефект, защото се показва на играчите, че мнението им е от значение, че значат нещо за екипа на играта, което, съгласете се, е от съществено значение изобщо за развитието на един или друг игрови продукт.
Сигурен съм, че по празниците атаките биха се увеличили, пък и това, че България е православна християнска държава, не означава, че всички граждани на републиката изповядват тази или някоя друга религия.
Апропо, по време на Рамазана спирате ли атаките? А миналата седмица защо не ги спряхте, при положние, че много католици също играят играта?
Помислете.
Последна промяна от mtotev на вт апр 14, 2009 8:24 am, променено общо 1 път.
Аз пък си нямам хич работа.mtotev написа:Цитат(mtotev @ Apr 14 2009, 10:16) Нямам си друга работа, та ще се вържа да ти отговоря максимално ясно.
Помислете.
Първо тази тема е на принципа на верижката. От моя съюз във Втора, да посещават максимум 2-3ма форума. Пуснах темата на масово, гласуваха 99%. Така е и по други съюзи, мисля. Линка се разпространява, като агитация. Т.е. ето виж как излиза, че зависи от играчите.
Защо не отидеш да вдигнеш този "скандал" в общината, и в другите висши институции, как аджеба в училищата и държавните работи, може да се почива по Коледа, а по Байрям не се почива?
Последна промяна от RoYaL на вт апр 14, 2009 8:38 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Ами много просто, идеята на играта се различава коренно от идеята на държавните институции.
Тук чисто и просто имаме парадокс, защото от чисто логическа позиция, ако пранзиците са за забавление и игрите също са за забавление, логично е хората да имат пълноценен достъп до играта точно по празниците, а не да я ползват като Булфлийт чат, за да си изпращат масови съобщения и да агитират някого си за нещо си.
Една подобна анкета не следва да се приема като агитация, защото въпросът "Искаш ли да играеш Булфлийт по Великден?" може да бъде зададен по няколко различни начина, в които смисълът и посланието на питането да са различни, още повече когато се пита чрез посредници.
Аз искам да играя Булфлийт през почивните си дни.
Тук чисто и просто имаме парадокс, защото от чисто логическа позиция, ако пранзиците са за забавление и игрите също са за забавление, логично е хората да имат пълноценен достъп до играта точно по празниците, а не да я ползват като Булфлийт чат, за да си изпращат масови съобщения и да агитират някого си за нещо си.
Една подобна анкета не следва да се приема като агитация, защото въпросът "Искаш ли да играеш Булфлийт по Великден?" може да бъде зададен по няколко различни начина, в които смисълът и посланието на питането да са различни, още повече когато се пита чрез посредници.
Последна промяна от mtotev на вт апр 14, 2009 8:48 am, променено общо 1 път.
Имаш този избор в анкетата, да гласуваш ЗА играене по празниците. Дано си събереш по-голямо малцинство, че в момента наистина сте като малцинствата и в държавата. Не знам, може да пишете на съпорта, че искате и автономия...mtotev написа:Цитат(mtotev @ Apr 14 2009, 10:43) Ами много просто, идеята на играта се различава коренно от идеята на държавните институции.
Но предполагам, не искаш да извървшваш работническите си задължения пълноценно по време на Великден?
Радвай се, все пак че има анкета. През последните години, атаки сес пират за щяло и не щяло. Мнението ни не се зачиташе. Един път ще ни зачитат мнението, и ще изядете хората...
Що ми се струва, че напълно неоснователно прехвърляш конфликта на етническа основа, измествайки смисъла на допитването?
Не съм мюсюлманин, просто искам да си разхождам корабчетата събота и неделя на спокойствие и да използвам Булфлийт по предназначение, а именно за забавление, а не за чат. И аз ще се видя с роднини, и аз ще чукна две-три яйца, но това не означава, че трябва да се спират атаките.
Ако знаеш как да си подреждаш приоритетите, ще имаш време и да се радваш на мините си, и да си чукаш яйцата, и да се напиеш, ако те влече, че и някоя сгодна женица може да забършеш. Спирането на атаките с нищо няма да направи празника ти по-пълноценен, ако не броим ресурса, който ще изкопаеш.
Простата истина е, че забраната за атакуване е глътка въздух за играчите с високи нива на мините. Ако пък съотношението миньори-летци е 8/2, нека е по вашата, но очевидно е, че играете някаква друга игра тогава, а не Булфлийт.
Не съм мюсюлманин, просто искам да си разхождам корабчетата събота и неделя на спокойствие и да използвам Булфлийт по предназначение, а именно за забавление, а не за чат. И аз ще се видя с роднини, и аз ще чукна две-три яйца, но това не означава, че трябва да се спират атаките.
Ако знаеш как да си подреждаш приоритетите, ще имаш време и да се радваш на мините си, и да си чукаш яйцата, и да се напиеш, ако те влече, че и някоя сгодна женица може да забършеш. Спирането на атаките с нищо няма да направи празника ти по-пълноценен, ако не броим ресурса, който ще изкопаеш.
Простата истина е, че забраната за атакуване е глътка въздух за играчите с високи нива на мините. Ако пък съотношението миньори-летци е 8/2, нека е по вашата, но очевидно е, че играете някаква друга игра тогава, а не Булфлийт.
Последна промяна от mtotev на вт апр 14, 2009 9:23 am, променено общо 1 път.
А сиктир бре, няма анкета - мрънкате, има анкета - още по-голямо мрънкане. Като сте в цикъл (някои и целогодишен), защо отваряте форума? Винаги са спирани атаките по Коледа и Великден, даже и теми по въпроса е имало, огромна част от играчите (и почти всички с от грам акъл нагоре) наистина искат спиране. Не разбирам, каква е тая патардия... Как пък просто не гласуваш в анкетата, ами мърмориш като... какво... не ви дадоха пенсиите ли?... Тъкмо веднъж в живота си можеш да ползваш празника по предназначение. Като толкова ти се играе - лети по астероиди, по рециклажи, вдигай сгради, събери кораби, каквото си поискаш. Това, че на теб не ти е до един от най-хубавите семейни празници, не значи, че всички трябва да играем, специално колкото да ни светят акаунтите. Имах си аз всички да са доволни пък. Ясно е, че си ощетен, но по-добре, отколкото 80% от играта да са ощетени в твоя чест, не само в играта е така. Има си анкета, за другото си ползвайте скайп или пишете мейл до арменския поп или президента ни.
П.П.: "Простата истина е, че забраната за атакуване е глътка въздух за играчите с високи нива на мините." - това може да го каже само човек с под 10то ниво мини и под 10к точки. И ако последните две не са сигурни, то е сигурно, че е играл играта, колкото и аз съм пилотирал совалки. Имам нещо ново за теб - то там за всички е "глътка въздух", ако искаш нещо интересно - вдигни малко точки. Щом не ти се налага "глътка въздух" и на теб, значи в твоя телевизор е проблема.
П.П.: "Простата истина е, че забраната за атакуване е глътка въздух за играчите с високи нива на мините." - това може да го каже само човек с под 10то ниво мини и под 10к точки. И ако последните две не са сигурни, то е сигурно, че е играл играта, колкото и аз съм пилотирал совалки. Имам нещо ново за теб - то там за всички е "глътка въздух", ако искаш нещо интересно - вдигни малко точки. Щом не ти се налага "глътка въздух" и на теб, значи в твоя телевизор е проблема.
Последна промяна от LoaD на вт апр 14, 2009 10:55 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Ами, вдигни си мините. Имаш цяла седмица за това...mtotev написа:Цитат(mtotev @ Apr 14 2009, 11:08) Що ми се струва, че напълно неоснователно прехвърляш конфликта на етническа основа, измествайки смисъла на допитването?
1) Ако атаките са пуснати, трябва и администраторите да си вършат задълженията пълноценно, през празника. И те са хора... май
2) Ако атаките са пуснати, "играчите с високи нива мини", както ги нарече, ще си циклят/им пак по цял ден, да не ни окрадат добивчето. Нали това искаше да чуеш.
И не прехвърлям неосвователон, а напълно основателно даже.
Искам утре работодателя ти да пусне анкета "Да се работи ли и по Великден (вкл. Събота и Неделя)". Тогава се нарадвай на празника