Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 12 2009, 16:06) @ПетАрчо - предлагам ти най-искрено и никак не лично да спреш да оценяваш хора, които най-малкото имат 3-4 единици повече по предмета Български език и литература и да си гледаш в копанката.Щото накрая както не съм постигнал нищо в играта(аз съм си форумен занулител все пак), така ще ти изтреса бан на тоя акаунт докато правнуците ти станат пенсионери.И ще изпитам страхотно удоволствие.Аман от идиотщините ти вече.Все най-много я разбираш тая игра, все останалите едва ли не нищо не зацепват.Айде стига.Дано си ме разбрал, че да не се налага да пращам един от форумните шутове(иначе казано - ти) в почивка.
Ангеле щете помоля най учтиво да не бе обиждаш, така нагло пред хората. Ако продължаваш да ме обиждаш и да се прикриваш зад правата си като модератор, ще напусна аз сам форума и повече няма да влезна, Докато не се вземат мерки за премахване на правата ти
Ако има нещо със което да съм обидел някой админ или член от екипа моля да бъда извинен. За мен всичките от екипа сте свестни хора , макар със някой да се нямам аз пак го уважавам .