wip написа:Цитат(wip @ Apr 12 2009, 16:49) шшш ква е тая тема бе ??????? всеки да знае кой колко копа, та да може да го граби ли ? виждал съм безмислени теми, но тази определено води класацията !
Edit: е все пак някои, както се пишат в играта, така се пишат и във форума ... като мен например ... не е нужно да даваме координати + това кой го интересува кой колко мини има ? да няма награда, кой най-бързо ще направи мините на макс ?
Еми радвай се бе Аз се оглеждам за касички тука :D И в темата за битките има потенциални :D
wip написа:Цитат(wip @ Apr 12 2009, 16:49) шшш ква е тая тема бе ??????? всеки да знае кой колко копа, та да може да го граби ли ? виждал съм безмислени теми, но тази определено води класацията !
Кво й има на темата ве !!! Нали и касите требе да си ги премерим
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
Гордо мога да заявя, че миничките за метала и за кристала съм ги макснал, но нещо газта не достига ника си нема да го кажа щото хиените дебат в храстите но да знаете, че и мината за газ скоро ще се скрие
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
ама как не се замислихте че с тея мини по на 7 ниво рунда трябва да е барем 24 месеца да изкараш некакава флота и ако имате такива мини ко ша бия аз а?ами няма и какво да се граби
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ May 4 2009, 21:19) Гордо мога да заявя, че миничките за метала и за кристала съм ги макснал, но нещо газта не достига ника си нема да го кажа щото хиените дебат в храстите но да знаете, че и мината за газ скоро ще се скрие