Петък вечер - шоу тайм

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 12 2009, 16:06) @ПетАрчо - предлагам ти най-искрено и никак не лично да спреш да оценяваш хора, които най-малкото имат 3-4 единици повече по предмета Български език и литература и да си гледаш в копанката.Щото накрая както не съм постигнал нищо в играта(аз съм си форумен занулител все пак), така ще ти изтреса бан на тоя акаунт докато правнуците ти станат пенсионери.И ще изпитам страхотно удоволствие.Аман от идиотщините ти вече.Все най-много я разбираш тая игра, все останалите едва ли не нищо не зацепват.Айде стига.Дано си ме разбрал, че да не се налага да пращам един от форумните шутове(иначе казано - ти) в почивка.

Ангеле щете помоля най учтиво да не бе обиждаш, така нагло пред хората. Ако продължаваш да ме обиждаш и да се прикриваш зад правата си като модератор, ще напусна аз сам форума и повече няма да влезна, Докато не се вземат мерки за премахване на правата ти

Ако има нещо със което да съм обидел някой админ или член от екипа моля да бъда извинен. За мен всичките от екипа сте свестни хора , макар със някой да се нямам аз пак го уважавам .
Последна промяна от Mo`Money на нед апр 12, 2009 4:57 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Fallen_angel написа:QUOTE (Fallen_angel @ Apr 12 2009, 16:06) @ПетАрчо - предлагам ти най-искрено и никак не лично да спреш да оценяваш хора, които най-малкото имат 3-4 единици повече по предмета Български език и литература и да си гледаш в копанката.Щото накрая както не съм постигнал нищо в играта(аз съм си форумен занулител все пак), така ще ти изтреса бан на тоя акаунт докато правнуците ти станат пенсионери.И ще изпитам страхотно удоволствие.Аман от идиотщините ти вече.Все най-много я разбираш тая игра, все останалите едва ли не нищо не зацепват.Айде стига.Дано си ме разбрал, че да не се налага да пращам един от форумните шутове(иначе казано - ти) в почивка.
Има не един ПетАрчо тука ;) Ако може да се уточняваш по ник и спри с тези заплахи ами ако ще правиш нещо го прави.
Ако поста ти се отнася до мен: не ми трябват оценките ти за владеенето ми на български нито мнението ти за мен като човек. Ако имаш да кажеш нещо по темата - давай. Другото е въздух под налягане :)
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Pexos написа:QUOTE (Pexos @ Apr 12 2009, 19:48) Има не един ПетАрчо тука ;) Ако може да се уточняваш по ник и спри с тези заплахи ами ако ще правиш нещо го прави.
Ако поста ти се отнася до мен: не ми трябват оценките ти за владеенето ми на български нито мнението ти за мен като човек. Ако имаш да кажеш нещо по темата - давай. Другото е въздух под налягане :)
ПетАрчо е гореспоменатия над теб (Мъни a.k.a. Mo`Money).
Падналия сега ще разиграе тук косата ...

/OFF Topic/
btw фаллън ... Гледал ли сиии един филм наскоро си дръпнах от замунда - Габриел или Гавраил ли беше ... Ставаше въпрос как всички архангели слизат един по един на земята и, когато предишния бъде заличен (убит или с одрязани крила) от Падналите ангели слиза следващия ... И историята е как слиза последния - те нали са 7 паднали и седем архангели - филма не е нищо особено ама ми хареса! Тааа като го видях веднага се сетих за ... Познай кой :P :)
Последна промяна от free_styler212 на нед апр 12, 2009 6:17 pm, променено общо 1 път.
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Apr 12 2009, 18:24) Ангеле щете помоля най учтиво да не бе обиждаш, така нагло пред хората. Ако продължаваш да ме обиждаш и да се прикриваш зад правата си като модератор, ще напусна аз сам форума и повече няма да влезна, Докато не се вземат мерки за премахване на правата ти

Ако има нещо със което да съм обидел някой админ или член от екипа моля да бъда извинен. За мен всичките от екипа сте свестни хора , макар със някой да се нямам аз пак го уважавам .
Обещавам най-тържествено ако напуснеш форума да си разплета 3те чифта вълнени чорапи, лично изплетени от баба ми и да пусна снимки тук.Мъката ще е НЕПРЕОДОЛИМА! Все пак, ти си на всяко гърне похлупака, как ще минем без теб...

@Pexos, не става дума за теб ;) Мненията ти винаги са добре написани и от тях личи, че си интелигентен човек, извинявай ако си сметнал, че мнението ми е насочено към теб :)

@Фрий-стайлър, гледал съм го(мисля) - "Габриел" се казваше филма и накрая се оказа, че падналият ангел срещу който всички се бореха е архангел Михаил....ако става дума за същия филм.
Последна промяна от Fallen_angel на нед апр 12, 2009 6:43 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 12 2009, 20:39) Обещавам най-тържествено ако напуснеш форума да си разплета 3те чифта вълнени чорапи, лично изплетени от баба ми и да пусна снимки тук.
Това ще е интересно да се види. :)
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Аз пък не знаех, че Скорпи са го изгонили...

Кво стаа, маняци? :)

ПП: Апропо, дайте ми некви координати на Водолаза, щото преди няколко дена се сетих за него, а днес реших да отворя форума и попаднах на тема, свързана с него, т.е. нищо не е случайно!

ППП: Бацилус булфлитикус не едно и две съзнания е промил, така че 99% от мненията са за "delete". А на Фриицо можете да му направите икона и да биете чело пред нея по три пъти на ден.

Хайде, със здраве и до след още няколко месеца. :crazy_pilot:
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

astalavista написа:Цитат(astalavista @ Apr 13 2009, 01:21) Аз пък не знаех, че Скорпи са го изгонили...
Няма и от къде да знаеш,защото Скорпи не е изгонен. Освободен е по негово желание,което е съвсем различно.
Изключителен играч,допринесъл много за развитието на играта. Моля, да не се спекулира с отсъствието му.
dios
Последна промяна от dios на пон апр 13, 2009 7:03 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Майтапчии
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Th1eF
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 21, 2004 10:41 pm
Контакти:

Мнение от Th1eF »

Оу, Аста, къде се изгуби, бре? Никакъв те няма. Следващият път, когато започнеш да се кълнеш, че си приключил с Булфа, ще те замерам с кръстосвачи от тук до Варна и обратно :-)

Ангеле, от много размахване на секири, да не вземеш да се цапнеш през краката. Укроти малко топката, идиоти и полуидиоти дал Господ, но не слагай всички под този знаменател.
Последна промяна от Th1eF на пон апр 13, 2009 8:23 am, променено общо 1 път.

[color=red][quote="Petkata96"]QUOTE (Petkata96 @ Apr 11 2009, 14:10) Моето искане е да се направи на мястото на скоро спиращата 3 вселена друга вселена,в която няма да има атаки.
Сигурен сам,че много хора ще ме оповаргаят,но ние се караме кой е по-добар,а така с тези атаки не можеш да се развиеш добре.[/quote][/color]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

tuz написа:Цитат(tuz @ Apr 11 2009, 10:22) http://www.vbox7.com/play:585ce342

Този 100% играе булфа хахахах дали не е някой от нас :lol:
Имах неудоволствието да пътувам с този във влака ...
жалка картинка...(още по-малко трябва да предизвиква смях)

По темата:Някои забравят за пореден път,че играта и форума са за забавление!
Последна промяна от Skullcollector` на пон апр 13, 2009 10:39 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”