Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Apr 11 2009, 12:56) Рояле,не се прави,че не знаеш.Нали участваше в клипа :X
Айде по маситее..
Така снощи беше петък и като гледам по постовете ви сте го изтървали, днеска е събота и е Лазаров ден . Затова марш по кръчмите, за да не изтървете и него.
Тай че от снощи съм я пооткарал. Поздравявам всички модератори и админи със това ,защото и те са хора като нас http://vbox7.com/play:bb3d41b1
Последна промяна от Mo`Money на съб апр 11, 2009 11:37 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Apr 10 2009, 23:58) Брат спокойно всеки ти разбра поста, но какво да се прави, на всякъде по света е така . Ти какво искаш да сложат теб модератор или админ , това никога няма да стане а тези хора, който са знаели или разбирали от играта няма да станат никога ,защото те тогава играеха играта а не киснаха във форума. Много от сегашните модератори-админи не са постигали нищо в играта/да ме прощават/ но те са отделяли повече време във форума от колкото в играта ,докато ти си се биел те през това време са градели връзки и постепенно с течение със времето те са станали това което са .Няма място за сърдене така е примерно министъра на културата какво образование е завършил а какъв пост заема. Пиша това защото съм минал пред този път. затова съвета ми е играй си играта, прави си кефа , драскай по някой ред във офф-а и не се тормози толкова.
Tой и Стоичков беше голям играч,ама се видя че като треньор за нищо не става...Пешко,Пешко не от всяко дърво става кавал.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Apr 11 2009, 13:37) Tой и Стоичков беше голям играч,ама се видя че като треньор за нищо не става...Пешко,Пешко не от всяко дърво става кавал.
]
Специално за евил-а http://vbox7.com/play:7c89bc77 , стига със тва заяждане ,ам дайте да се съберем някой ден та да одарим по някоя малка. спането от мене да е хайде
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
QUOTE Тай че от снощи съм я пооткарал. Поздравявам всички модератори и админи със това ,защото и те са хора като нас
[url=http://\"http://vbox7.com/play:bb3d41b1\"]http://vbox7.com/play:bb3d41b1[/url]
[/quote]
ЕЕЕЕй те тава е ... Айде оп оп оп!!! Наш\'та маса поздравява ваш\'та маса !!!
@Сянка: Като ги чета тия мисли за състоянието на играта и ИКюто на играчите - трябвало да се кръстиш "Чернокрилия паток". Аман от дълбокомислени форумни герои!
Що не си го кажем направо: Не е проблема в правилата, админите или бъговете/сървъра. Играта е като дядо на системи в момента и всички доктори се чудят с както да го натъпчат, че да му продъллжи агонията още някоя друга година. Т.е. Проблема е, че е стара и на всички им е писнало от нея. Това оправяне няма. Дори факта, че старите играчи летят основно във форума говори сам за себе си
Та продължавайте с безсмислените постове, в които дори и никаква причина не се казва.
Последна промяна от Pexos на нед апр 12, 2009 8:20 am, променено общо 1 път.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Apr 11 2009, 11:32) Така снощи беше петък и като гледам по постовете ви сте го изтървали, днеска е събота и е Лазаров ден . Затова марш по кръчмите, за да не изтървете и него.
Тай че от снощи съм я пооткарал. Поздравявам всички модератори и админи със това ,защото и те са хора като нас http://vbox7.com/play:bb3d41b1
и най накрая да си додеме на дyмата хах след голямото оплиyване и една яка песничка на моят уважаван комшия РАДО
Pexos написа:Цитат(Pexos @ Apr 12 2009, 10:16) @Сянка: Като ги чета тия мисли за състоянието на играта и ИКюто на играчите - трябвало да се кръстиш "Чернокрилия паток". Аман от дълбокомислени форумни герои!
Що не си го кажем направо: Не е проблема в правилата, админите или бъговете/сървъра. Играта е като дядо на системи в момента и всички доктори се чудят с както да го натъпчат, че да му продъллжи агонията още някоя друга година. Т.е. Проблема е, че е стара и на всички им е писнало от нея. Това оправяне няма. Дори факта, че старите играчи летят основно във форума говори сам за себе си
Та продължавайте с безсмислените постове, в които дори и никаква причина не се казва.
браво адаш,пост на място
Последна промяна от Mo`Money на нед апр 12, 2009 9:28 am, променено общо 1 път.
Абе всички ли сте сбъркани? На мен пък играта продължава да ми харесва, чудесно ми запълва времето. Не играта агонизира, а Вие, като нещо Ви е омръзнало го зарязвате, какви са тея - "ма това е така, ма беше другояче", ба говорите като някоя недое..на 30 годишна (тук да не ми се обиждат 30-годишните, освен ако не са ..., скоро). Явно каквито са хората, такава им е играта, препоръчвам Ви да се изтриете от играта и форума и повече да не влизате, да отидете на психиатър, защото явно сте свикнали да си напаствате живота на по играта, пък сега като Ви е омръзнала играта, Ви е крив живота и се чудите какви интриги да си вкарате за да живеете на инерция. Много е кофти, че наистина има хора които играта е увредила. Дано се оправят.. Или вените или дилийта, ма не Ми' спамете форума на играта Ми' ...Айде със здраве.
Последна промяна от JackDaniels на нед апр 12, 2009 11:47 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
@ПетАрчо - предлагам ти най-искрено и никак не лично да спреш да оценяваш хора, които най-малкото имат 3-4 единици повече по предмета Български език и литература и да си гледаш в копанката.Щото накрая както не съм постигнал нищо в играта(аз съм си форумен занулител все пак), така ще ти изтреса бан на тоя акаунт докато правнуците ти станат пенсионери.И ще изпитам страхотно удоволствие.Аман от идиотщините ти вече.Все най-много я разбираш тая игра, все останалите едва ли не нищо не зацепват.Айде стига.Дано си ме разбрал, че да не се налага да пращам един от форумните шутове(иначе казано - ти) в почивка.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]