Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
kireto написа:QUOTE (kireto @ Apr 9 2009, 02:10) Един точен пич които да каже истината поздравления
пп.а пък ако Ливерпул е на Финал не си пожелавам Бaрса защото ще се озорим много....
Така и не разбрахте, че Барселона, Байерн, Ливърпул и Челси са в един поток и следователно крайните победители от тази вечер, ще се изправят един срещу друг на 1/2 финалите, а другите 2 полуфиналиста ще са из между Порто, Манчестър, Арсенал и Виляреал
1-во аз сам за Ливерпоол
2-ро победителя в този мач ще играе срещо победителя от Барселона:Байерн Мюнхен
3-то не може да има финал:
-Ливерпоол:барселона
-Челси:Барселона
-........
shadowface каза:Само липсва оня Адикшън ли къф беше....
челси имаха страшно много положения в мача до първия гол на liverpool изглеждаше че ще си вземат мача но голяма им грешка е че се пребраха отзад. Челси естественно настисна ии дрогба пропусна 2 100 % положения след това 2 идентични гола на Chelsea и чак тогава liverpool се отвори ии дори допуснаха още 1 попадение
пп според мен liverpool с нищо не отспват на Chelsea тренерска грешка
пп1 понеще гледаме ел класико Барса ЧЕЛСИ този мач през 2004 ми напълни душата но аз смятам че барса ще земе шампионска лига
Никога и при какъвто и да е резултат ( до 2-3 разлика) не бива да се отписва Ливърпул. Бенитез е врял и кипял в подобни битки и знае как да се измъкне. Лично аз като фен на Барселона ( да кажа, че някой може и да не знае ) предпочитам Челси, тъй като няма по-коварен отбор от този на Пулл за ШЛ. Иначе Манчестър, ще вземат своето в Португалия, най-непредвидим остава сблъсъка м/у Виляреал и Арсенал единият няма загуба в ШЛ вече 2-ри сезон, а Арсенал започнаха да навлизат в мн голяма форма
пич ако разбираш малко от английски футбол сигурно знаеш челси затвори ли се отзад става не пробиваем
Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Apr 9 2009, 09:31) пич ако разбираш малко от английски футбол сигурно знаеш челси затвори ли се отзад става не пробиваем
Aз пък съм за Арсенал..ай да видим ся..Всеки отбор може да спечели...я някой контузия ,я някой наказан-всичко може да се обърне на 180 градуса за 1 мач.В челси има хора които висят с картони, в барса също...да не отиде купата пак на Олд Трафорд накрая ...