Що се засегнахте толкова не мога да разбера. Искам да видя как ще играеш в по-активна вселена, няма значение коя е, просто рестарта на спийда съвпадна със затварянето на 3-та .
ПП: За рекламата - заслужаваш поне 30% от годишния доход на играта
MeriAn: reeves, моля без заяждание. Предупреден сте вече веднъж от Karbankal
Последна промяна от reeves на вт апр 07, 2009 10:45 pm, променено общо 1 път.
Втората ми битка за детмача. Историята е следната-писна ми да гледам всичките тия кораби на планетата си и реших да се разбия в някои! Golden беше най-близко и корабите му стояха на планетата. Без да се замисля литнах. Ето го и резултата: http://uni3.bulfleet.com/doklad.php?id=e580665bf0
Пак благодарение на West_Ham почистихме след мен. Поздравления и на Golden .. добра битка стана, макар да не сме я уговаряли предварително. Човека даже ме поздрави! Евала!
Идеята беше да се прекръстиме на любим отбор от висшата англииска лига и даже пеименувахме съюза,нали сме българи,а българите обичат безплатното и адей уруш
mighty написа:Цитат(mighty @ Apr 8 2009, 21:59) Стига ги трошили тея кораби бе
Борсата стои празна в тоя час, а на хората складовете им преливат ...
Ако ще ги трошите не ги купувайте
Не е коментар към никоя битка, но пак да кажа - след няколко часа (след малко ще обява точен час) ще пусна на борста кораби за продан, че гледам мн се оплаквате че нямате
Edin: Пазарувайте чеда мой Чакам благодаря
MeriAn: 2
Последна промяна от Dan73 на чет апр 09, 2009 11:19 pm, променено общо 1 път.
КорабЦенаИграчОпции2523000 Кръстосвач2147483647/2147483647/0Dan7e™КупиСъмнявам се,че има някой ,който да може да побере в склада си 2 милиарда рес освен ако не е някой от бъгавите.. така,че ще има дълго чакане...
MeriAn: 3
Последна промяна от paitakaa на чет апр 09, 2009 11:19 pm, променено общо 1 път.