Мазачка стана но поне му гътнах планетата
п.п мерси за бекъпа
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 5 2009, 09:36) Не е задължително да ти разбива корабите. Поправям се - добре си с математиката, ама с играта си оставаш не дотам в час. Хубаво, че намерихте вселена, където никой не играе, да вземете рунд - браво, но който си може, си го може; който не - ... сещаш се.
Hе случайно казах, че ще му продам дини. Помисли малко, сило, може и да се усетиш. И не са писани флоти и коефициенти (?!?) по акаунта, само проучвания.
P.S.: Иначе успех, дано вземеш детмача, с теб сме.
Taка и не разбрах какво съм бил постигнал и къде съм писал затова, но явно от всичките ми постове по адрес на съюзниците ти, дето си вардите корабчетата в детмача и се сърдите, че с пълните складове и десеторния добив, не цари мир, любов и всеобща хармония + иронията ми пак по същия адрес, се подразбира, че мен много ме вълнува играта, а на вас 'ич ви не пука и иначе сте МНОГО ДОБРИ, но само ако искате. Ако, ако... пък аз ако бях президент, а тати вокал на Deep Purple, тия истории сме ги чували и не само в Bulfleet.org. Радвам се за теб и твоите отличия, но честно казано не ме интересуват. Не знам и защо си мислиш, че тук всички останали са някакви пропаднали, изцяло обсебени от играта... като самият ти играеш?!? Но - както и да е, като почне някой да ми обяснява живота си, вече ми е ясно, че тоя диалог ще е безсмислен...Art написа:Цитат(Art @ Apr 7 2009, 15:15) P.S.S. Отговори ми ако искаш на лична в играта, че тука се спами доста!
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 7 2009, 17:33) Taка и не разбрах какво съм бил постигнал и къде съм писал затова, но явно от всичките ми постове по адрес на съюзниците ти, дето си вардите корабчетата в детмача и се сърдите, че с пълните складове и десеторния добив, не цари мир, любов и всеобща хармония + иронията ми пак по същия адрес, се подразбира, че мен много ме вълнува играта, а на вас 'ич ви не пука и иначе сте МНОГО ДОБРИ, но само ако искате. Ако, ако... пък аз ако бях президент, а тати вокал на Deep Purple, тия истории сме ги чували и не само в Bulfleet.org. Радвам се за теб и твоите отличия, но честно казано не ме интересуват. Не знам и защо си мислиш, че тук всички останали са някакви пропаднали, изцяло обсебени от играта... като самият ти играеш?!? Но - както и да е, като почне някой да ми обяснява живота си, вече ми е ясно, че тоя диалог ще е безсмислен...
И само за протокола - да, Вселена 3 наистина си беше ламерска вселена. Там и без пари можеше рунд да вземеш. Но честно казано, има доста опитни игращи, все още "летейки" из останалите вселени, та ми е изключително смешно как точно ще ги биеш с нанокредити. Отделен въпрос е защо си мислиш, г-н Гейтс едва ли не, че само ти имаш пари за играта, камо ли акъл и опит. С такива диалозите са безсмислени, това че си готин, известен, богат и умен си го знаете ти и баба ти (и някой ала mighty), аз не го знам, ще се потретя да кажа, че не ме вълнува особено. Ако искаш да покажеш нещо в играта - показвай (без "ако"), ако искаш да покажеш как си над тея неща - къв го дириш тука? :>
П.П.: Нямам акаунт в 3та, не мисля и да регвам специално за да ти пиша :>