Битки от ДМ
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Karbankal написа:QUOTE (Karbankal @ Apr 5 2009, 18:06) Детмач е .... Забавлявайте се .
Давиде, приятелю и аз се опитвам да им го обясна ... Няма да имате скоро такъв рунд и такъв кеф !! Дори да направят специална вселена като ДМ вселена няма да е същото !! Играйте и един ден разказвайте за огромните флоти, които сте имали и битките, които са станали макар и в ДМ
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
пуснете и сградите да се строят по - бързоKarbankal написа:QUOTE (Karbankal @ Apr 5 2009, 18:59) Кораби на борсата ще има . За пълнене на складове не искам да чувам -така че не питайте за това . сега подготвяме нова изненада . Ако имате идей за такива ... пишете на ЛС.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
mighty, прав си , не трябва да се хабят нерви за тая игра. За тоя от PC клуба, не вярвам единстено булфлийта да е причина за развода и уволненията. Па ако е така ... някой хора се престрастяват към някои неща, като не им върви в живота, или поне не виждат какво имат.
За ДМ пък .. до сега съм играл само 1-2 Детмача .. нищо интересно - повече ме кефи калкулатора.
Приятен детмач на всички, утре е старта на спийда, дано има повечко хора, отколкото във 2-ра. Интересно ми е как ще играе анкор във вселена с повече от 10 активни играчи
За ДМ пък .. до сега съм играл само 1-2 Детмача .. нищо интересно - повече ме кефи калкулатора.
Приятен детмач на всички, утре е старта на спийда, дано има повечко хора, отколкото във 2-ра. Интересно ми е как ще играе анкор във вселена с повече от 10 активни играчи
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
-
GaNgStErOpK
- Редник (Private)
- Регистриран: нед фев 01, 2009 7:27 pm
- Контакти:
GaNgStErO vs Луд Ловец
Бекъп
Ето как ми омразна играта и реших да се самоубивам но не е важно че сам си унищожил цялата флота важното е че на него му бутнах 1 ниво на резервоар за газта
Бекъп
Ето как ми омразна играта и реших да се самоубивам но не е важно че сам си унищожил цялата флота важното е че на него му бутнах 1 ниво на резервоар за газта
Последна промяна от GaNgStErOpK на нед апр 05, 2009 7:44 pm, променено общо 1 път.