Битки от ДМ
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
LoaD мислех да не пиша тук .. особено по време на ДМ режима, но тоя път няма как да се сдържа. Малко останахме и си правим кефа. Дотук добре. Но ако с тия измислени коефициенти срутиш планетите на всичките хора, които все още играят в тази вселена, то вече не става дума и за забавление. Всички говорите за топки и бла бла простотии. А видяхте ли, че последният месец и нагоре, главните ни конкуренти светеха на 99% в един цвят-а именно СИН! Айде аз съм новак и на всичкото отгоре почнах доста късно. И на края на рунда имах около 120к точки, което като за първи рунд и при положение, че играх едва 60% от рунда си е прилично постижение. А какво да кажат Иван, Девилчето, БоТа, АнКоР ?!?!?! Все хора, които имаха сигурно 4-5 човека, които да им бяха бели и тия 4-5 човека бяха нон-стоп в мод (страхът е лошо нещо)
. За какво говорим ?! И понеже съм сила в математиката и това съм го доказал където и когато трябва, то нека те светна относно коментара ти. Флотата на Chelsea, освен ти, с тия измислени флоти и коефициенти, НИКOЙ не може да я събори до утре! Просто защото ако някои се опита, то ще се разбие като кораб в скалите... трябва да те разочаровам, но по всичко изглежда, че няма да продаваш дини 
Не е задължително да ти разбива корабите. Поправям се - добре си с математиката, ама с играта си оставаш не дотам в час
. Хубаво, че намерихте вселена, където никой не играе, да вземете рунд - браво, но който си може, си го може; който не - ... сещаш се.
Hе случайно казах, че ще му продам дини. Помисли малко, сило, може и да се усетиш
. И не са писани флоти и коефициенти (?!?) по акаунта, само проучвания.
P.S.: Иначе успех, дано вземеш детмача, с теб сме
.
Hе случайно казах, че ще му продам дини. Помисли малко, сило, може и да се усетиш
P.S.: Иначе успех, дано вземеш детмача, с теб сме
Последна промяна от LoaD на нед апр 05, 2009 9:46 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
За мен лоад е ла.но което са му дали малко власт и ся са кефи яко щото каде да види такова нещо +250 % тва пална тапотия какво да се забавляваш не мога да разбера сабрах си аз 200 к крастове и идва някав смотаняк (лоад) и ме атакува с нищожна флотка и ми трепе корабите за които 2 дена сабирам яко ресурс !!
Браво господа админи голяма веселна просто стоях пред пц то и се смях на брилянтния ви ум щото цял рунд си давам парите за тая с.отана игра и си пазя флота ставам в 3 часа да си направя пак саиван и накрая идва някаф дето не мисля че е играл цял рунд и ни бута сички само заради вашите тапотиии !!
Лоад може да си на.ре % в Д-то !!!
Браво господа админи голяма веселна просто стоях пред пц то и се смях на брилянтния ви ум щото цял рунд си давам парите за тая с.отана игра и си пазя флота ставам в 3 часа да си направя пак саиван и накрая идва някаф дето не мисля че е играл цял рунд и ни бута сички само заради вашите тапотиии !!
Лоад може да си на.ре % в Д-то !!!
Последна промяна от hrist03 на нед апр 05, 2009 10:04 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111039]Visit My Website[/url]
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
- Контакти:
добре де сори за тъпия въпрос, ама как се качват в хит-а? регнах се ама немоа го видя къде e "качи" или квот е там...MeriAn написа:QUOTE (MeriAn @ Apr 5 2009, 00:14) Моля всички, постнали доклади без бекъп, да опитат да си направят сами. Не е трудно, само трябва желание и да не се отказвате след първия неуспешен опит![]()
Последна промяна от VaSeTo0 на нед апр 05, 2009 10:26 am, променено общо 1 път.
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
- popi
- Редник (Private)
- Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
- Контакти:
Не е въпроса до това кой ще земе ДМ-то ,въпроса е да си направиме големите флоти и на края като остават 2-3 дни да се цункаме с 200-300-500милиарда кораби и да приключим,поне повечето играчи искат това (така мисля) И пак същата работа като с про6 про2 про1 т.н. миналия рунд във 2-ра ама сега не е про ами е ловец.Тогава бяха с нормални % (14лвл сичко така мисля) а сега е алешка работа,ако някой му доставя кеф да троши флоти на миньорите да си играе в нормален рунд,оставете играчите да се накефят на 4мил добив на час и готово много сложно май а ?
ЕДИТ: е лоад ако ако ако корахмур не се беше делнал,ако тапиерците това ако оня онова направил ако онзи не го бяха наказали ако ти бях бутнал планетата ако ако ако...
ЕДИТ: е лоад ако ако ако корахмур не се беше делнал,ако тапиерците това ако оня онова направил ако онзи не го бяха наказали ако ти бях бутнал планетата ако ако ако...
Последна промяна от popi на нед апр 05, 2009 10:39 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
Влизаш във hit.bg, най-горе в ляво пише " указател | фън | уеб | нет ", цъкаш на "уеб", след това горе в средата на страницата пише " начало | сайт-админ | общи условия | въпроси | топ 20 | html? ", цъкаш на "сайт-админ". След като ти зареди следващата страница, под " начало | сайт-админ | общи условия | въпроси | топ 20 | html? " пише потребител ....(reeves) , под него пише "създаване на нов сайт", натискаш там
. След това, на домейн оставяш *hit.bg домейн", на името на сайта .. измисляш си някво, описание може и да няма ..
Дано си ме разбрал
Дано си ме разбрал
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
мс мн пичreeves написа:QUOTE (reeves @ Apr 5 2009, 12:34) Влизаш във hit.bg, най-горе в ляво пише " указател | фън | уеб | нет ", цъкаш на "уеб", след това горе в средата на страницата пише " начало | сайт-админ | общи условия | въпроси | топ 20 | html? ", цъкаш на "сайт-админ". След като ти зареди следващата страница, под " начало | сайт-админ | общи условия | въпроси | топ 20 | html? " пише потребител ....(reeves) , под него пише "създаване на нов сайт", натискаш там. След това, на домейн оставяш *hit.bg домейн", на името на сайта .. измисляш си някво, описание може и да няма ..
Дано си ме разбрал
http://vaseto0.hit.bg/VaSeTo0_vs_XerXees.htm
Последна промяна от VaSeTo0 на нед апр 05, 2009 10:55 am, променено общо 1 път.
Както бе казано доста по-рано - тоя 4 млн добив идва с някой минуси. Като не щете, копайте си там по 5к на час и си седете в мод и детмача
. Христо03, ти специално си безнадежден случай, така че спри да пишеш, нема вече кой да се занимава. Обиждай си там както ви учат в 3ти клас, ама само пред монитора ако може, без използването на клавиатура.
Няма да се моря повече да обяснявам, след като ви е първи рунд... кво да кажа повече. И акаунта засега няма да го командвам аз, така че мойте лични НАП-ове отпадат
. Good luck. И дано вземете и детмача, ала май се потретвам
.
Няма да се моря повече да обяснявам, след като ви е първи рунд... кво да кажа повече. И акаунта засега няма да го командвам аз, така че мойте лични НАП-ове отпадат
Последна промяна от LoaD на нед апр 05, 2009 11:02 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
ей тва вече е финалната ми... ако още някой иска може да ме удря, няма да се вдигам.. стига ми толкоз
Мерси на всички участници в рудна за интерестана игра и всичко останало... бтв съжалявам само за 1 - приятелите ми с които бях и съюзник спряха да играят поради работа... аа и за атакуващия искам да кажа че беша добър приятел и съюзник през рунда!
http://vaseto0.hit.bg/victorio_vs_VaSeTo0.htm
http://vaseto0.hit.bg/victorio_vs_VaSeTo0.htm
Последна промяна от VaSeTo0 на нед апр 05, 2009 11:20 am, променено общо 1 път.