Разискване на промените за вселена спиид.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Nicoll написа:Цитат(Nicoll @ Apr 2 2009, 20:44) размазахте се вий от копане, някои наливаха други с рециклажи :c022:
ех, спомени ... спомени ... хубаво беше :)
Ем тъй е, всеки се спасява поединично , кой с рециклажи, кой с... други работи.... Зависи от "настроенията" ;)
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 2 2009, 20:20) Това ми е първи цял рунд :c022: преди това играх 2-3 месеца във втора но се изтрих там,и не си представям какво е било по времето когато е нямало бойни точки!Сигурно е било тъпо!!!
Хайде човече-откажи се!!-не виждаш ли,че сулю и пулю като мен и теб,дето играят от вчера и то за по 5-6 часа на ден-не е допустимо да са в челните класации сред старите кучета,които зомбясват пред компа-да не би някой да им открадне ресурса от развитите им на МАХ мини!!
Не може ти с няколко битчици да си пред миньора копащ цял ден!!
Пий една бира и се радвай,че въобще този рунд го постигна!! :a055:
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

did7 написа:Цитат(did7 @ Apr 2 2009, 20:48) Хайде човече-откажи се!!-не виждаш ли,че сулю и пулю като мен и теб,дето играят от вчера и то за по 5-6 часа на ден-не е допустимо да са в челните класации сред старите кучета,които зомбясват пред компа-да не би някой да им открадне ресурса от развитите им на МАХ мини!!
Не може ти с няколко битчици да си пред миньора копащ цял ден!!
Пий една бира и се радвай,че въобще този рунд го постигна!! :a055:
Що бе, Диде, не го отказвай. Аз тъкмо си мислех да се регна в спийд, да си копам на макс и да го чакам да дойде да ми свие ресурса, като мина прага за атаки - нз колко точно беше, ама ще ме прощаваш...клоня към "русите" :e014: Па ако може да вземе рунда и с 5 -6 часа влизане, ще съм супер доволна :)
Последна промяна от steff1 на чет апр 02, 2009 7:00 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
???????? 1990
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 01, 2009 4:32 pm
Контакти:

Мнение от ???????? 1990 »

ае ко ти пука ве играи си играта пък тя класацията от самосебе си ше доиде аз как бях във спиида цял рунд едва 30К точка връзвах и ме нулираха ама ся съм на 55 место във класацията така че си струва да се играе това че наистина ги има такива които играят по малко повечко няма значение винаги ще се намери някои да им фане флота на планетата
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

:p036:

:n038:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

БГ МАФИОС написа:Цитат(БГ МАФИОС @ Apr 2 2009, 21:00) ае ко ти пука ве играи си играта пък тя класацията от самосебе си ше доиде аз как бях във спиида цял рунд едва 30К точка връзвах и ме нулираха ама ся съм на 55 место във класацията така че си струва да се играе това че наистина ги има такива които играят по малко повечко няма значение винаги ще се намери някои да им фане флота на планетата
Абе, според зависи. Не знам как стигаш до това заключение.
Пък и игра за класация означава да се играе за 1во или за кое да е от челните 5 места. 55 място няма нищо общо в случая.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

А кака си Стефф -не я слушай-тя е от старите хиени,които не можеш ги докопа!!
Единствения начин е- да и събориш планетата,докато флотата й е на сейв за тия три часа почивка,които са задължителни!!! :a014:
Потребителски аватар
???????? 1990
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 01, 2009 4:32 pm
Контакти:

Мнение от ???????? 1990 »

ае важното е да играеш играта и да ти доставя удоволствие когато някои по някаква случаиност не е могъл да си сеивне флотчето да му натъркаш носленцето във бездънните ями на зануляването
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

did7 написа:QUOTE (did7 @ Apr 2 2009, 19:30) А кака си Стефф -не я слушай-тя е от старите хиени,които не можеш ги докопа!!
Единствения начин е- да и събориш планетата,докато флотата й е на сейв за тия три часа почивка,които са задължителни!!! :a014:
Факт.Стеф е един от играчите, които я умеят тая игра.Не един се е озовал с празни планети след като е имал взимане даване с нея.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Е нормално е който играе 20 часа да е пред другите (независимо какво прави). Вие как е по-добре за играта ли спорите или как някои от вас най-после да хванат рунд ? :) )) Щот от няколко поста насам само това чета. На някой дреме ли му за играта или си търсите начин Вашата стратегия, да е най-добрата, ако може и единствената, да колите и бесите наред, че и да сте първи. Писна ми да слушам някой колко бил играл колко трудно му било, не искал така, искал неговата си. И на мен ми е зор да пилотирам совалки, ама не мрънкам да ме взимат космонавт.
Последна промяна от LoaD на чет апр 02, 2009 7:58 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”