Разискване на промените за вселена спиид.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Хубави предложения имате, но поне се аргументирайте... :)
И към тях може да се разсъждава, за да се видят и плюсовете и минусите им...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

На мен новостите много ми допадат, само смс известяване да нямаше и всичко щеше да е перфектно. Може би ще взема да се регна.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
daskalo
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
Контакти:

Мнение от daskalo »

misterya написа:Цитат(misterya @ Apr 2 2009, 09:46) Хубави предложения имате, но поне се аргументирайте... :)
И към тях може да се разсъждава, за да се видят и плюсовете и минусите им...
1. Времетраене на рунда- 3 месеца. Точна дата за вземане на класация и старт Детмач режим няма да има.
Ами тогава да залагаме - условно казано 3 месеца е край на 6-ти юли или 5,4 ,3,7,8,9........юли :74:
Кои са плюсовете и минусите?
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

federaciq, thuglife, спаменето в сериозни теми макар и в офтопик не е желателно.

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
madafaka
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет яну 14, 2005 3:27 pm
Контакти:

Мнение от madafaka »

А какво толкова се коментират тези новости? Това не разбирам аз. Приемете, че това са правилата и точка. Тц, тц всеки рунд като почва и ревльовци във форума! Приемате просто, че такива са били правилата винаги, четете ги внимателно няколко пъти и решавате дали да играете - всичко останало са форумни безмислици. А ако искате да помогнете с някаква 'велика' мисъл/нововъведение - има си тема за предложения, където наистина ги четат и разглеждат ако са достатъчно аргументирани и интересни.

Да си кажа, че и аз съм против едно от правилата -> това, че не може да си пуснеш протекция преди 10 000 статистически точки. По старите правила на 10К точки много хора оставаха без протекции или най-много с една. Това определено ми харесваше. :P Това го казвам в кръга на шегата.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Apr 2 2009, 09:09) имам въпрос: did7, mortal (тук не съм сигурен за точното изписване), и всички други дето пищат за бойните точки.....
Вие от кога играете ?
защото си спомням (а щом помня, значи не е било чак толкова отдавна) времето, когато нямаше понятие - бойни точки. И тогава как играехте !!!

Към анализа на новите правила или по скоро моя си скромен анализ:

"те са в разрез с моите виждания за играта, но това не значи че са зле.... напротив, просто са други..... и изразяват други виждания.... възможно е те да са по-атрактивни за потребителите и това ще се докаже в практиката или не...."

"в началото, като ги обявиха, реших че любимата ми вселена "ЗАБЪРЗАНАТА" (нали така се превежда) вече приключва за мен, сега като чета 5 страници коментари.... се понавивам да разцъкам.... па да видим...."

"ако мога да си позволя малко обобщение, новите постулати за игра във вселената, връщат частично условията от зората на играта (рунд 1 на II-ра, рунд 2 на I-ва), нещо което пренесено с новите раси, банки, специалности и т.н. може да даде интерсни възможности за развитие и интрига.... Поживьом - увидем....."
Това ми е първи цял рунд :c022: преди това играх 2-3 месеца във втора но се изтрих там,и не си представям какво е било по времето когато е нямало бойни точки!Сигурно е било тъпо!!!
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 2 2009, 20:20) Това ми е първи цял рунд :c022: преди това играх 2-3 месеца във втора но се изтрих там,и не си представям какво е било по времето когато е нямало бойни точки!Сигурно е било тъпо!!!
мнем ... не беше тъпо ... нямаше и търговия, нямаше и Банка, нямаше астероиди ... нямаше протекции ... нямаше специалности ... имаше само играчи :p140:
Последна промяна от Nicoll на чет апр 02, 2009 6:33 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Доживях и някой да каже, че първите рундове е било тъпо :) . Вече нема кво да ме учуди в тая игра и тоз форум. :>
Keep space clean, it's not yours.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 2 2009, 20:31) Доживях и някой да каже, че първите рундове е било тъпо :) . Вече нема кво да ме учуди в тая игра и тоз форум. :>

Чакай бе LoaD- е, сега ще ни отворят очите. Не го резвай така момчето .... ;)

Иначе да кажа и аз, че докато немаше WP беше супер тъпо :) Добре че ги измислиха та да построим по някой кораб, иначе се бехме размазали от копане .....
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

steff1 написа:Цитат(steff1 @ Apr 2 2009, 20:42) Чакай бе LoaD- е, сега ще ни отворят очите. Не го резвай така момчето .... ;)

Иначе да кажа и аз, че докато немаше WP беше супер тъпо :) Добре че ги измислиха та да построим по някой кораб, иначе се бехме размазали от копане .....
размазахте се вий от копане, някои наливаха други с рециклажи :c022:
ех, спомени ... спомени ... хубаво беше :)

п.п. сещам се когато пуснаха Пазара и нямаше минимум 5 оферти ... хаххахаха - хората пускаха само по една :b010:
Последна промяна от Nicoll на чет апр 02, 2009 6:50 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Off Topic”