Разискване на промените за вселена спиид.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
charovna

Мнение от charovna »

gaco написа:Цитат(gaco @ Apr 1 2009, 23:14) Може ли да питам
11. Транспорт
- Разрешен в рамките на съюза.
- Играчи под 5 000 ресурсни точки не могат да получават ресурс чрез транспорт.

12. Съюзи- изискване за минимален брой участници за да присъства съюза в класация и да има свой коефициент – 5 (пет) члена. Няма съюзен коефициент за транспорт. Позволен е за всички съюзи.
Това правилно ли съм го разбрал, т.е 5к точки не важи за транпорт в съюза.
И още един въпрос: Ако транспортирам ресурс на съюзник и той обаче да речем умишлено по накакви причини реши да не ми го върне - наказват ме или .... (почти съм сигурен в отговора)
жик-так
Няма изискване за праг в коефициента на съюза. Достатъчно е всеки играч да мине над 5000 ресурсни точки.
На втория ти въпрос, ако реши да не ти го връща или нещо от сорта- всеки случай се разглежда индивидуално. Това дали ще има и какви ще бъдат наказанията се решава за всеки по отделно. Колкото хора, толкова варианти.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

gaco написа:Цитат(gaco @ Apr 1 2009, 23:14) Може ли да питам
11. Транспорт
- Разрешен в рамките на съюза.
- Играчи под 5 000 ресурсни точки не могат да получават ресурс чрез транспорт.

12. Съюзи- изискване за минимален брой участници за да присъства съюза в класация и да има свой коефициент – 5 (пет) члена. Няма съюзен коефициент за транспорт. Позволен е за всички съюзи.
Това правилно ли съм го разбрал, т.е 5к точки не важи за транпорт в съюза.
Не! Транспорта е възможен само между играчи от един съюз. Но играчите им в съюза под 5000 рес. точки не могат да получават ресурс.
Имайте на предвид цялата точка с това - Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).
gaco написа:Цитат(gaco @ Apr 1 2009, 23:14) И още един въпрос: Ако транспортирам ресурс на съюзник и той обаче да речем умишлено по накакви причини реши да не ми го върне - наказват ме или .... (почти съм сигурен в отговора)
жик-так

Това си е на абсолютно твоя отговорност, но си е наливане, до доказване на противното. :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

А аз да питам ако някой ми прати ресурс и го накажат докрая на рунда или се изтрие пак ли ще ме накажат?
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

пишеш на съпорта, махат ти го служебно и те така
Keep space clean, it's not yours.
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

MaTaDoR написа:QUOTE (MaTaDoR @ Apr 1 2009, 23:29) Абе друго си е да си и конкурентно способен и в борбата за рециклажите,не е ли така???
това беше моята мисъл, дори да не е много близо конкурента-конфедерат до мен, види ли реца - забравям го (при положение, че скоростите ни са сравнително еднакви)

а мисля че на всеки се е случвало да натовари 5м чужд рец (тръпката е пъти по-голяма от това да опукаш някой заплес), щото си е чиста далавера с нулеви загуби, в същност ще видим - с нетърпение чакам старта
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

имам въпрос: did7, mortal (тук не съм сигурен за точното изписване), и всички други дето пищат за бойните точки.....
Вие от кога играете ?
защото си спомням (а щом помня, значи не е било чак толкова отдавна) времето, когато нямаше понятие - бойни точки. И тогава как играехте !!!

Към анализа на новите правила или по скоро моя си скромен анализ:

"те са в разрез с моите виждания за играта, но това не значи че са зле.... напротив, просто са други..... и изразяват други виждания.... възможно е те да са по-атрактивни за потребителите и това ще се докаже в практиката или не...."

"в началото, като ги обявиха, реших че любимата ми вселена "ЗАБЪРЗАНАТА" (нали така се превежда) вече приключва за мен, сега като чета 5 страници коментари.... се понавивам да разцъкам.... па да видим...."

"ако мога да си позволя малко обобщение, новите постулати за игра във вселената, връщат частично условията от зората на играта (рунд 1 на II-ра, рунд 2 на I-ва), нещо което пренесено с новите раси, банки, специалности и т.н. може да даде интерсни възможности за развитие и интрига.... Поживьом - увидем....."
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от tresor »

администрацията не коментира въпросчето ми за допустим задържан чужд рециклаж (до момента допустим и най-често търсен дял беше 15% за чужд събирач) предлагам да се знае точно максималния процент, даже примерно 15%/10% за чужд/вътресъюзен помагач
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Вероятно на някои ще им се стори малко екзотично моето предложение..

- да няма персонална класация, да остане само съюзната класация (отново на принципа 1:1 ресурни и бойни точки)
- отпадат всички ограничения за транспорт, прибиране на рециклажи.. и т.н. (следвствие на липсата на персонална класация)

това ще даде на играта съвсем различен аспект!

ПП: Няма лошо да има съюзи от по 60 човека минимум (както каза някой)... те да си решават как ще се оправят с толкова хора :)
но не забравяйте, че точките на съюза трябва да се определят като средно аритметично на бойни и ресурсни точки!
Последна промяна от korahmor на чет апр 02, 2009 9:48 am, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от tresor »

korahmor написа:QUOTE (korahmor @ Apr 2 2009, 11:32) Вероятно на някои ще им се стори малко екзотично моето предложение..

- да няма персонална класация, да остане само съюзната класация (отново на принципа 1:1 ресурни и бойни точки)
- отпадат всички ограничения за транспорт, прибиране на рециклажи.. и т.н. (следвствие на липсата на персонална класация)

това ще даде на играта съвсем различен аспект!
ооо, надали ше е скоро това :)
а ако има само съюзна класация познай какво ше се случи: ше има съюзи от по 60 човека минимум :)
rinem
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 16, 2007 3:03 pm
Контакти:

Мнение от rinem »

Ей седя пред компа някаде половин час и се начетох на всякакви мрънкания.
Ако сте истински играчи ще се справите и при тези нови правила.
Да играе се за класация , но тази игра е за удоволствияе както всяка игра не да изкарвате пари от нея.
Играта не ти е единствената самоцел и заради нея да отрежеш всичко забавлявайте се бе хора.
Еба си извинявайте за израза ма 90% от нещата дето прочетох тука ми приличат на караници на деца от децката градина стегнете се бе хора
Отговори

Върни се в “Off Topic”