Битки от ДМ
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Нали, вместо да ти оставят корабиет за другия рунд, те ти ги бият. Пфу! Гадни хора. Може ли такова нещо? Ся къде ще ти отидат 200те К кръстове за следващия рунд? Айде, пак от начало. Ех, живот ли е това?hrist03 написа:Цитат(hrist03 @ Apr 1 2009, 20:23) Аз ли ям бои цял рунд бе смепен ти нормален ли си моето дете ?
1 пат ме одариха и то за 2 сек ?
каде цял рунд ме бахтат обясни ?
Последна промяна от RoYaL на ср апр 01, 2009 7:04 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Apr 1 2009, 21:00) Нали, вместо да ти оставят корабиет за другия рунд, те ти ги бият. Пфу! Гадни хора. Може ли такова нещо? Ся къде ще ти отидат 200те К кръстове за следващия рунд? Айде, пак от начало. Ех, живот ли е това?
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
- Dan73
- Редник (Private)
- Регистриран: ср ное 19, 2008 9:29 pm
- Контакти:
Стига се карахте, и мене ме бутна ловеца и то докато бех онлайн пък не се паля толкова.
Аз съм като феникс, колкото и пъти да мрем се възраждам още по-силен.
Същата сутрин имах битка със Golden от която не ми се върнаха корабите, след това посрешнах Ловеца и пак построих флота за да посрешна обещаната ми битка със моя бивш съюзник Sku7eR™ и всичко това за един ден.
Колкото и да ме бутат, изправям се и продължавам - а не мрънкам че 1000 унита ми бутнаха 50к кръста
Всеки си има мнение и иска да си го каже, но който не е от тая вселена просто да не се обажда защото не знае ...
ПС- защо не си направите една тема в Off Topic или един общ чат - мисля че е по лесно, а пък и хората (или поне аз) влизам да гледам в трибунати битки - не спор кой е по-добър ...
Аз съм като феникс, колкото и пъти да мрем се възраждам още по-силен.
Същата сутрин имах битка със Golden от която не ми се върнаха корабите, след това посрешнах Ловеца и пак построих флота за да посрешна обещаната ми битка със моя бивш съюзник Sku7eR™ и всичко това за един ден.
Колкото и да ме бутат, изправям се и продължавам - а не мрънкам че 1000 унита ми бутнаха 50к кръста
Всеки си има мнение и иска да си го каже, но който не е от тая вселена просто да не се обажда защото не знае ...
ПС- защо не си направите една тема в Off Topic или един общ чат - мисля че е по лесно, а пък и хората (или поне аз) влизам да гледам в трибунати битки - не спор кой е по-добър ...
Последна промяна от Dan73 на ср апр 01, 2009 7:30 pm, променено общо 1 път.
[b][color=blue]YoU aR3 No7 Unw0r7hY
aS mY 0pp0n3n7... [/color][/b]
Да, и аз съм за него. Силно се надявам той да вземе детмача. Изключително добра игра показва, в строенето на складовеpaitakaa написа:Цитат(paitakaa @ Apr 1 2009, 21:16) Данте играеш здраво пич![]()
![]()
Ха идат те бонус регнах се вечерта преди да почне детмача следващия ден като си имах планета след като бяха бонуснали складовете забелязах че на колонията ми са 0 ниво
Едит:Бе тука спам стана :S
Едит:Бе тука спам стана :S
Последна промяна от danivass на ср апр 01, 2009 7:56 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Ееее, то не може хем Вълка да е цял, хем агънцето сито, както се изрази един виден наш политикdanivass написа:Цитат(danivass @ Apr 1 2009, 21:23) Ха идат те бонус регнах се вечерта преди да почне детмача следващия ден като си имах планета след като бяха бонуснали складовете забелязах че на колонията ми са 0 ниво
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Apr 1 2009, 21:00) Нали, вместо да ти оставят корабиет за другия рунд, те ти ги бият. Пфу! Гадни хора. Може ли такова нещо? Ся къде ще ти отидат 200те К кръстове за следващия рунд? Айде, пак от начало. Ех, живот ли е това?
Каза човека с голямото самочуствие
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111039]Visit My Website[/url]