Разискване на промените за вселена спиид.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Apr 1 2009, 17:04) ...... все едно копирате правилата на втора вселена,малко не звучи правилно да е така,а знаете ли колко бойни играчи ги отказвате с тези правила???и не забравяйте че солта на играта са битките,а вие искате да сготвите един безсолен рунд!Възпитанието ми пречи да напиша някои думи относно това което убивате!
Има доста сериозна промяна в коефициентите за атака, така че дали убиваме битките или не мисля че само времето ще покаже.

П.С. И определено не копираме правилата от 2-ра.
Последна промяна от milanoff на ср апр 01, 2009 3:13 pm, променено общо 1 път.

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
charovna

Мнение от charovna »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 1 2009, 17:04) И все пак кой от вас господа аминистратори ще ми обясни за какво го направихте това?1/1 напълно неразбираемо е за мен,има играчи които разчитат на различни тактики,едни искат да са напред с много ресурсни,други с много бойни!Така който желае да копа може да играе във втора,а като го направихте и тук,все едно копирате правилата на втора вселена,малко не звучи правилно да е така,а знаете ли колко бойни играчи ги отказвате с тези правила???и не забравяйте че солта на играта са битките,а вие искате да сготвите един безсолен рунд!Възпитанието ми пречи да напиша някои думи относно това което убивате!
По много и разнообразни причини. Опитните играчи лесно ще ги разберат. То няма и какво да разбират де, те си го знаят. Ще оставя на тях разясненията :p140:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Milanoff написа:Цитат(Milanoff @ Apr 1 2009, 17:09) Има доста сериозна промяна в коефициентите за атака, така че дали убиваме битките или не мисля че само времето ще покаже.
Аз моля да помислите върху това със скритата класация :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Мини 21 лвл

Без проксита (Сигнатири) първите 2 седмици.

Абсолютна забрана на финални битки, наказание редуциране флота за обралия реца - 50%

Наказание за наливане с рециклаж - редуциране флота за обралия реца - 50%

8 планети

Без СМС известяване

бойни : ресурсни - 1 : 1

Коефициенти:

от 45 до 100к 2 коефициент,

от 100 до 500к

над 500к

Танкер на старата си скорост. Конфед +5% скорости на всички кораби.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

charovna написа:Цитат(charovna @ Apr 1 2009, 14:09) По много и разнообразни причини. Опитните играчи лесно ще ги разберат. То няма и какво да разбират де, те си го знаят. Ще оставя на тях разясненията :p140:
Ми хайде някой опитен играч да ми разясни в този случай,или направо да се забранят атаките ивсички да копат!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 1 2009, 17:16) Ми хайде някой опитен играч да ми разясни в този случай,или направо да се забранят атаките ивсички да копат!
Случая е, че като станеш 10к точки, с 40к бойни ще може да нападаш големио батко с 500к ресурсни и 2к бойни от 50те рецки на съседа :)

steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

ЦитатАз моля да помислите върху това със скритата класация[/quote]

Единственото интересно предложение, което прочетох.

Всичко останало е "старата песен, на нов глас". Хората не щат да знаят как се прави рециклатор и танкер, ама искат рундове да взимат с wp. :) Иииии .....позволените транспорти. Не завиждам на администрацията, честно... Успех момичета! :ok:
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
charovna

Мнение от charovna »

steff1 написа:Цитат(steff1 @ Apr 1 2009, 17:27) Единственото интересно предложение, което прочетох.

Всичко останало е "старата песен, на нов глас". Хората не щат да знаят как се прави рециклатор и танкер, ама искат рундове да взимат с wp. :) Иииии .....позволените транспорти. Не завиждам на администрацията, честно... Успех момичета! :ok:
Стеф, ще се научат ;)
Обърнете внимание на правилото за ползване на търговския център. А за транспортите: Дупе да е яко на всички, които се пробват ;)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

charovna написа:Цитат(charovna @ Apr 1 2009, 17:31) Стеф, ще се научат ;)
Обърнете внимание на правилото за ползване на търговския център. А за транспортите: Дупе да е яко на всички, които се пробват ;)
Бе да им е яко на тия дето пускат протекция на 100 точки :)

Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 1 2009, 17:16) Ми хайде някой опитен играч да ми разясни в този случай,или направо да се забранят атаките ивсички да копат!
То па голямото копане. Рунда е 3 месеца - мини 21 ниво метал/кристал на 5 планети, ако не се лъжа се правеха за 2-3 седмици - няма да си минал 100к статистически точки. После щеш-нещеш ще трябва лека-полека да правиш флота. След като минеш 100к статистически точки си избираш:
- да направиш 3-те си планети и да се окопаеш
- 3-те ти планети да са подвижни - слагаш ги до играчи, които ще биеш, отиваш там - биеш ги, триеш планетата и отиваш до друг играч

ако избереш втория вариянт , при добър късмет (ако имаш играчи за биене) ще направиш нещо като балансиран акаунт (ресурсни и бойни точки - 1:1)

колкото до скороста на танкера... наистина един конфедерант, ако знае как да играе ще направи много бърз акаунт... (но играта му ще зависи от рециклажите около него и какво хваща)
и нека да НЕ забравяме, че миопа все още си е доста добра раса и по-евтините й проучвания са много добър бонус в по-късен етап на един рунд... когато разликата м/у ресурсите, които се изискват за проучванията м/у миопите и другите раси става милиони...

за търговската борса ви поздравявам - според мен добре сте го измислили
Последна промяна от Merlin на ср апр 01, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”