free_styler212 написа:Цитат(free_styler212 @ Apr 1 2009, 00:15) Fallen започна ...
Дам, започнах, като ти показах с ирония, че въпроса е риторичен(да не говорим, че е тъп).Спираме атаките до 12 - "уааааааа, на училище съммммммм", спираме до 20:00 - "уааааааааааааа, на кръчма съм", "уаааааааааааааааа, тогава ще е*а".Следващият път ще предложа да няма спиране на атаките и искам да видя реакцията на всеки мрънкалник, който не е доволен сега.И аз съм бил играч, и аз съм бил недоволен, ама вие пък се оливате съвсем.Като не можете да стоите пред компа - мод, протекция, транспорт, стациониране.Ако не ви изнася - оставяте флотата, все някой ще ви я сейвне в рециклатори.Мисля че ме разбрахте.
Та, освен "Гаврите ли се?" има ли други въпроси, на които желаете интерпретации и отговори?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]