Гаврите ли се
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
поради продължаващи проблеми - спирането на атаките, пиратските полети и шпионажите във вселена 1 и вселена 2 ще бъде удължено до 20:00 на 31.03.2009г.
моля да ни изивните за причиненото неудобство.
CORWIN
моля да ни изивните за причиненото неудобство.
CORWIN
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- Spectre
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
- Контакти:
Няма да можете да изпращате този вид мисия: 2009-03-31 20:00:00
Аз викам да ги спрете до към утре сутринта поне да се наспим, да не сме такива киселажи зомбирани.. всичките..
А и доста хора няма да могат да си напрявят сейвън...
А и някой ще се произнесе ли относно астероидите..., защото не останаха пълни..
Аз викам да ги спрете до към утре сутринта поне да се наспим, да не сме такива киселажи зомбирани.. всичките..
А и доста хора няма да могат да си напрявят сейвън...
А и някой ще се произнесе ли относно астероидите..., защото не останаха пълни..
Последна промяна от Spectre на вт мар 31, 2009 11:16 am, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Ех, няма нищо по-хубаво от здравия сън. Я гледай ти, Коруин спрял атаките, щот се успах
Aма едната вселена не я играя бре, нямаше нужда.

Последна промяна от LoaD на вт мар 31, 2009 11:26 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
а само колко си доУен тииииLoaD написа:QUOTE (LoaD @ Mar 31 2009, 13:21) Ех, няма нищо по-хубаво от здравия сън. Я гледай ти, Коруин спрял атаките, щот се успахAма едната вселена не я играя бре, нямаше нужда.
![]()
![]()
стига ревахте бре
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
Аааа аз вчера хванах 14к.РЕКОРД :D:D:Dreeves написа:Цитат(reeves @ Mar 31 2009, 12:02) ами да .. добре ще е да пуснете някой астероид, например като във спийда по 2-3 мин, пълни с по 200-300к газчица![]()
че много голям шит .. летим за по 5-10 к ( най-много )
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
Оправете съобщението при влизане в акаунта :
Код: Избери всички
Добре дошъл, reeves
Последен вход на 2009-03-31 13:54:11 от *************
от System на 2009-03-17
Драги играчи, поради технически проблеми със сървъра атаките и пиратските полети са спрени до 12:00 на обяд на 17 март. Извиняваме се за причиненото неудобство. Администрация
Последна промяна от reeves на вт мар 31, 2009 12:26 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Вече не знам какво да мисля
От малко преди нова година до сега като се почна със "проблеми по сървърите", та не се спря. В същото време уж нов девелопмент няма- всичко си е старото или поне не се е казало. Т.е. не намирам логично обяснение за безспирните технически проблеми. Затова почвам да мисля някакви нелогични обяснения от сорта на: Играта така или иначе умира /поне в България/ , дайте да ползваме сървърите и за нещо друго. Или: дай да клъцнем БФто колкото се може по-бързо и в същото време да си измием ръценте със сървърите. Общо взето мисли в тая насока ми идват все
И админите горките вече ми е жал за тях, все като развалена латерна през 1-2 дни "Моля да ни извините..." Е, за какво да ги извинявам за неща, които нямат нищо общо с тях? А те пък защо се извиняват - и това не го разбирам. Що не се извинява Пенчо програмиста дето е насрал нещата или негово небесно височество?
Всъщност верно, че не е като да говориш колко милки са ти доходите във вестник Капитал, ама понякога си мисля че ще го намеря и ще го гръмна пък да си носи парите в ... спирам до тук, че нешо много глупости почнах да пиша и се оклоних от темата...
Та според вас- защо така с тея сървари напоследък?
От малко преди нова година до сега като се почна със "проблеми по сървърите", та не се спря. В същото време уж нов девелопмент няма- всичко си е старото или поне не се е казало. Т.е. не намирам логично обяснение за безспирните технически проблеми. Затова почвам да мисля някакви нелогични обяснения от сорта на: Играта така или иначе умира /поне в България/ , дайте да ползваме сървърите и за нещо друго. Или: дай да клъцнем БФто колкото се може по-бързо и в същото време да си измием ръценте със сървърите. Общо взето мисли в тая насока ми идват все
И админите горките вече ми е жал за тях, все като развалена латерна през 1-2 дни "Моля да ни извините..." Е, за какво да ги извинявам за неща, които нямат нищо общо с тях? А те пък защо се извиняват - и това не го разбирам. Що не се извинява Пенчо програмиста дето е насрал нещата или негово небесно височество?
Всъщност верно, че не е като да говориш колко милки са ти доходите във вестник Капитал, ама понякога си мисля че ще го намеря и ще го гръмна пък да си носи парите в ... спирам до тук, че нешо много глупости почнах да пиша и се оклоних от темата...
Та според вас- защо така с тея сървари напоследък?
тииии знаеш ли колко много версии има играта вече ? Да не мислиш, че тия сървъри са толкова силни... От друга страна, чуждите версии на флита имат много повече онлайн играчи от 4те вселини заедно. За къв му е на РР да се занимава с нас сега, след като толкова години само на доброволци админи го кара. Бе бая може да се изпише по тоя въпрос, амаа аааййй др. път да еPexos написа:QUOTE (Pexos @ Mar 31 2009, 18:26) Та според вас- защо така с тея сървари напоследък?
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]