Конкретно, темата я пуснах понеже мисля че е доста еднообразно, прекалено даже. (вярно, балансирано е, но чак пък толкоз? 1:1 според мен е малко) Имам впредвид поне 2:1, 3:1 вече е много!
Искате ли промяна?
-
v3sk0_ex
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 27, 2009 12:54 pm
- Контакти:
Питах се днес и реших че може би не съм единствен
Пускайте вотове и да видиме какво ще излезе
Конкретно, темата я пуснах понеже мисля че е доста еднообразно, прекалено даже. (вярно, балансирано е, но чак пък толкоз? 1:1 според мен е малко) Имам впредвид поне 2:1, 3:1 вече е много!
Последна промяна от v3sk0_ex на пон мар 30, 2009 3:11 pm, променено общо 1 път.
-
v3sk0_ex
- Редник (Private)
- Контакти:
казвам че 1:1 е прекалено малко, 3:1 прекалено много. Прави си изводи какво ти казвам...LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 30 2009, 13:22) От 3:1 се направи корекция на 2:1, оттам пак корекция на 1:1, а ти искаш да се коригират корекциите ли?
Едит: НЕ питам какви корекции са направени ако си забелязал... питам за лично мнение! МОЛЯ без подобни коментари
Последна промяна от v3sk0_ex на пон мар 30, 2009 2:32 pm, променено общо 1 път.
Е какво може да ни е личното мнение, след като заради играчите го промениха от 3-1, та на 2-1, че до 1-1 накрая? Хем лично мнение, хем без подобни коментари. Значи само тези с лично мнение като твоето да пишат, така ли да разбираме?
Не, то твойто не си ти виновен, тъй си се родил... я ми дай вашите да ги нахокам аз...
Не, то твойто не си ти виновен, тъй си се родил... я ми дай вашите да ги нахокам аз...
Последна промяна от LoaD на пон мар 30, 2009 2:44 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
v3sk0_ex
- Редник (Private)
- Контакти:
абе ти малоумен ли си бе? казах че НЕ искам коментари от тези които ти пишеш... Знам че има промени, не е нужно да ми вадиш статистика... Питам просто: ДА или НЕ, не е сложно...LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 30 2009, 13:39) Е какво може да ни е личното мнение, след като заради играчите го промениха от 3-1, та на 2-1, че до 1-1 накрая? Хем лично мнение, хем без подобни коментари. Значи само тези с лично мнение като твоето да пишат, така ли да разбираме?
Извинявай, не си ти виновен, ТЪЙ СИ СЕ РОДИЛ !
я се скрии някъде.. стига само си спамил!
-
v3sk0_ex
- Редник (Private)
- Контакти:
признавам, не го бях задал добре, но го оправих вече:JPS написа:Цитат(JPS @ Mar 30 2009, 16:56) то и аз така съм се родилама се пак... ти какво питаш? Опитал ли си се да си отговориш на въпроса?
Искате ли да се увеличи съотношението между боини и ресурсни точки в класациите?
Който не е разбрал още: Направил съм анкета с която целя да разбера колко хора са "за" и колко "против" за увеличаване на "дялът" на боините точки в статистиката за изграждане на Точки (визирам Uni2 конкретно) Тъй като засега е 1:1 при изграждането на Точки. Смятам че е малко -> пуснах анкета.
Последна промяна от v3sk0_ex на пон мар 30, 2009 3:14 pm, променено общо 1 път.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm