Едит: Представих си го още щом изпитах нуждата да му пратя рецки
Ще ме накажете ли
Ако пратя рециклатори към съседа на който флота си му седи на планетата не знам дали някой ще го удря и кога но искам да пратя
Последна промяна от danivass на пон мар 30, 2009 2:20 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Преди така правехме, когато има някое (i), до което не можем да стигнем първи - пращаме рецките да минават 20-25 минути, след като стане (i) и туко-виж си отмъкнал рециклажа на някой несъобразителен уж тарикат. Сега обаче с тези нови правила - те съветвам да пишеш веднага на обратна връзка (след и ако обереш рециклаж по подобен начин), тъй като нали се сещаш, че само ти знаеш, че така е станало. От админска гледна точка, нищо чудно да сте се разбрали по Skypе, например. В най-добрият случай... може би най-много да те лишат от рециклажа административно. Голяма работа, важното е врагът да духа супата с реца си. Това си е борба за оцеляване бре, кой ще ти забрани да си съобразителен пък... :>
Последна промяна от LoaD на пон мар 30, 2009 2:23 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Аз се отказах падна рец на 17 системи от една друга планета жалко че нямам танкери там
Последна промяна от danivass на пон мар 30, 2009 7:06 pm, променено общо 1 път.
Причина: Въпросът решен ... ключ ...
Причина: Въпросът решен ... ключ ...
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]