Ще ме накажете ли

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

Ако пратя рециклатори към съседа на който флота си му седи на планетата не знам дали някой ще го удря и кога но искам да пратя :P

Едит: Представих си го още щом изпитах нуждата да му пратя рецки
Последна промяна от danivass на пон мар 30, 2009 2:20 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
v3sk0_ex
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 12:54 pm
Контакти:

Мнение от v3sk0_ex »

danivass написа:Цитат(danivass @ Mar 30 2009, 13:12) Ако пратя рециклатори към съседа на който флота си му седи на планетата не знам дали някой ще го удря и кога но искам да пратя :P
лично аз не мисля, но няма смисъл от това... представи си че рецките ти минат и след 5 минути някой го удари :) :) :lol: :lol:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Преди така правехме, когато има някое (i), до което не можем да стигнем първи - пращаме рецките да минават 20-25 минути, след като стане (i) и туко-виж си отмъкнал рециклажа на някой несъобразителен уж тарикат. Сега обаче с тези нови правила - те съветвам да пишеш веднага на обратна връзка (след и ако обереш рециклаж по подобен начин), тъй като нали се сещаш, че само ти знаеш, че така е станало. От админска гледна точка, нищо чудно да сте се разбрали по Skypе, например. В най-добрият случай... може би най-много да те лишат от рециклажа административно. Голяма работа, важното е врагът да духа супата с реца си. Това си е борба за оцеляване бре, кой ще ти забрани да си съобразителен пък... :>
Последна промяна от LoaD на пон мар 30, 2009 2:23 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

Аз се отказах падна рец на 17 системи от една друга планета жалко че нямам танкери там
Последна промяна от danivass на пон мар 30, 2009 7:06 pm, променено общо 1 път.
Причина: Въпросът решен ... ключ ...
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”