няма сървар

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
4u4i
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 30, 2007 9:35 am
Контакти:

Мнение от 4u4i »

playboy_usa написа:QUOTE (playboy_usa @ Mar 30 2009, 14:24) Проблема е в вашия интернет доставчик :)
Да и затова като нямаме булфлийт се оплакваме във форума. Дано се постараят да го оправат докато почне спийд, че взе да писва......
Dream as if you live forever, Live as if you die today. The choice is yours.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=429816][/url]
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

По-точно ако ми ги посрещне със боен флот макар че тоя когото атакувах май няма 8 ниво шпионаж :lol:
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
playboy_usa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 04, 2005 3:48 pm
Контакти:

Мнение от playboy_usa »

danivass написа:QUOTE (danivass @ Mar 30 2009, 14:28) По-точно ако ми ги посрещне със боен флот макар че тоя когото атакувах май няма 8 ниво шпионаж :lol:
ами той ще се оплачче и ще ти върнат атаката.
desolator
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 17, 2008 3:07 pm
Контакти:

Мнение от desolator »

Ееееееее някой ще каже ли какво става :lol: :c022:
[url=http://rayne.hellawack.net/downloads/Eggward_-_HD_Mod.swf][/url]
Потребителски аватар
semo
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 29, 2009 4:38 pm
Контакти:

Мнение от semo »

VALERIGEROV написа:Цитат(VALERIGEROV @ Mar 30 2009, 11:11) пак ли падна съвара или е само при мен така
какво става с тоя булфлит тия сървари взеха да стават вече банални ту го има ту го нема
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

4u4i написа:QUOTE (4u4i @ Mar 30 2009, 13:28) Да и затова като нямаме булфлийт се оплакваме във форума. Дано се постараят да го оправат докато почне спийд, че взе да писва......
спийда не го ли рестартират другата седмица? кога не е бачкал сървЪра цяла седмица?!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

danivass написа:Цитат(danivass @ Mar 30 2009, 14:14) Пишете бързо докато не е дошъл админ да каже че при него всичко е наред и проблема е при нас и да затвори темата :dizzy:

Danivass, аватара ти е точно на място ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

И аз така мисля :c022:

Едит (анти-спам): Аз само от половин час се мъча да вляза явно проблема е при теб :P
Последна промяна от danivass на пон мар 30, 2009 1:03 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

а дано го оправят вече от 2 часа се мъча да влезна....
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
direktor
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 08, 2006 10:42 pm
Контакти:

Мнение от direktor »

Ами не е приятно това с падането на сървърите, че не знаеш като падне кога ще се появи БФ-та и могат да те треснат докото има БФ, но все пак да проявим малко разбиране към администраторите и очакваме бързи реакции.
Сериен убиец !!!
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”