харесва ли ви скайп 4.0
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Явно почти всички сме на едно мнениеBpemeTo написа:Цитат(BpemeTo @ Mar 29 2009, 18:11) Най зле скайпа досега... дано бързо направят друг и да го спрят от поддръжка тоя![]()
Последна промяна от MaKaVeL1 на нед мар 29, 2009 6:24 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Много по-улеснен за употреба от стария - вече няма нужда да имам 5915881815 отворени прозореца (както му седи постоянно например на Роял мазохиста
), като си пиша с няколко човека поотделно. Когато някой като си накичи снимка, която и 19 инчовия монитор не събира, на 2х2 сантиметра - мога да я уголемя и да разбера какво има на нея. Откога я чаках тая функция...
Не знам и кое му е "претрупаното", след като е доста по-изчистен от стария - дори не е задължително през цялото време да гледаш целия профил на човека отсреща, може да седи и само никнейма. Два излишни статуса (нямаше нужда от 2 away-a, а това SkypeMe - дечицата ще си търсят друга радост :>) също са премахнати. Явно думата "претрупан" има някакво ново значение, което само 50 подбрани души в целия свят знаят.
А, и най-хубавото - дизайнът му вече не е като за windows 43 пр.н.е. Наблегнали са и върху Video Call-a, най-сетне, то само чат мога да си водя и по GMail-a.
Единствената лоша черта му беше, че като го зърнах за пръв път, се стъписах направо. Макар че си има функция Compact view/Default view. За ъпдейти за съжаление не ме е питал, а бъг, да чукна на дърво, не съм срещал. Не ми забива и хронологията, както ми правеше при стария, но може и да е заради преинстала на win-a (иначе папките с хронологиите си ги прехвърлих).
И съм забелязал, че на новия скайп не му се радват тия, де го ползват само за чат (като 10 годишната ми братовчедка например)
. За сметка на което скайп си поддържат старата версия. Много професионална политика спрямо клиентелата, така се прави, затова всички други им останаха зад гърба.
Не знам и кое му е "претрупаното", след като е доста по-изчистен от стария - дори не е задължително през цялото време да гледаш целия профил на човека отсреща, може да седи и само никнейма. Два излишни статуса (нямаше нужда от 2 away-a, а това SkypeMe - дечицата ще си търсят друга радост :>) също са премахнати. Явно думата "претрупан" има някакво ново значение, което само 50 подбрани души в целия свят знаят.
А, и най-хубавото - дизайнът му вече не е като за windows 43 пр.н.е. Наблегнали са и върху Video Call-a, най-сетне, то само чат мога да си водя и по GMail-a.
Единствената лоша черта му беше, че като го зърнах за пръв път, се стъписах направо. Макар че си има функция Compact view/Default view. За ъпдейти за съжаление не ме е питал, а бъг, да чукна на дърво, не съм срещал. Не ми забива и хронологията, както ми правеше при стария, но може и да е заради преинстала на win-a (иначе папките с хронологиите си ги прехвърлих).
И съм забелязал, че на новия скайп не му се радват тия, де го ползват само за чат (като 10 годишната ми братовчедка например)
Последна промяна от LoaD на нед мар 29, 2009 7:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
кой аз или скайпа е претрупанCrashedd написа:Цитат(Crashedd @ Mar 29 2009, 06:36) не ми харесва найстина съгласен съм с федерация много претрупан
Последна промяна от federaciq на нед мар 29, 2009 8:00 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Mar 29 2009, 20:08) всяко ново нещо ти се струва гадно в първия момент,но след време свиквашкато промениха картинките и докладите в играта малко ли хора мрънкаха
а сега никой не се оплаква
цъкайте си новия скайп и ви обещавам че след месец два няма да се сещате дори как е изглеждал стария
![]()
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Интересен е първия ден ми беше малко шибан ,но вече посвикнах и си го позлвам без проблеми.Функцията с прозорците отначало беше шашкаща,но в момента в който почнеш да се оправяш се превръща в огромен плюс.
Последна промяна от EvilForce на нед мар 29, 2009 11:29 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]