Ейре-България

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Mar 29 2009, 05:20) ами нека да помислиме защо бездарния стояноф е титуляр....просто в момента яко далаверки говеждия вратар шеф на бфс , говеждия защитник тренерче и ко стана нормалното е да напускат и много добитак да опасе тревата....
Аха... Ясно! Щом и ТКЗСтата се отвориха...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Mar 29 2009, 05:20) ами нека да помислиме защо бездарния стояноф е титуляр....просто в момента яко далаверки говеждия вратар шеф на бфс , говеждия защитник тренерче и ко стана нормалното е да напускат и много добитак да опасе тревата....
Ахам една тема да има за националния отбор и пак се появи някой си глупак от село,дето пак намеси клубната вражда.Алоооо темата е Ейре-България,ако имаш да кажеш нещо за мача добре,ако ли не бегай на двора да цепиш дърва.

п.п. Лично според мен се получи един не лош мач в който и двата отбора можеха да си тръгнат с 3-те точки.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

venio78 написа:QUOTE (venio78 @ Mar 29 2009, 06:17) Ахам една тема да има за националния отбор и пак се появи някой си глупак от село,дето пак намеси клубната вражда.Алоооо темата е Ейре-България,ако имаш да кажеш нещо за мача добре,ако ли не бегай на двора да цепиш дърва.

п.п. Лично според мен се получи един не лош мач в който и двата отбора можеха да си тръгнат с 3-те точки.
алоо избегваи да ми казваш какъв съм и какво да правя ...това че е национален отбор да не би да не означава че има клубни интереси бе умник ....какво да намесвам аз като на много по високо ново са ги замесили преди мен размърдаи малкото сиво дето ти е в главата ,ако има и малко и помисли първо от какъв зор се връщат тие пенсионери ....А измисли ли ?
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
venio78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от venio78 »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Mar 29 2009, 06:23) алоо избегваи да ми казваш какъв съм и какво да правя ...това че е национален отбор да не би да не означава че има клубни интереси бе умник ....какво да намесвам аз като на много по високо ново са ги замесили преди мен размърдаи малкото сиво дето ти е в главата ,ако има и малко и помисли първо от какъв зор се връщат тие пенсионери ....А измисли ли ?
лелеле много си ...... наистина казах ти,че темата е за националния отбор като искаш да обсъждаш Левски,Славия,Локо или който и да е футболен отбор си отвори тема и си драскай там.Нищо не ти дава право да обиждаш момчетата от националния отбор на говеда,по скоро говедото си ти.
Последна промяна от venio78 на нед мар 29, 2009 4:48 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

venio78 написа:QUOTE (venio78 @ Mar 29 2009, 06:27) лелеле много си тъп наистина казах ти,че темата е за националния отбор като искаш да обсъждаш Левски,Славия,Локо или който и да е футболен отбор си отвори тема и си драскай там.Нищо не ти дава право да обиждаш момчетата от националния отбор на говеда,по скоро говедото си ти.
и пак ще повторя детенце помисли преди да говориш ......клубните пристрастия са свързани с националния отбор от тие клубове идват играчите за тоя национален отбор ....ама какво ли ти говоря то ти ня вдяваш като гледам бая разбираш от футбол, с тая дългогодишна кариера по асфалтовите игрища с гумените топки .....ти знаеш ти си прав имаме невероятен отбор с уникални 20 млади футболиста ....които дори да падат ще се развиват нали така :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
venio78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от venio78 »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Mar 29 2009, 06:44) и пак ще повторя детенце помисли преди да говориш ......клубните пристрастия са свързани с националния отбор от тие клубове идват играчите за тоя национален отбор ....ама какво ли ти говоря то ти ня вдяваш като гледам бая разбираш от футбол, с тая дългогодишна кариера по асфалтовите игрища с гумените топки .....ти знаеш ти си прав имаме невероятен отбор с уникални 20 млади футболиста ....които дори да падат ще се развиват нали така :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аууу аман от разбирачи и коментатори като теб затова сме на тоя хал в тая държава щото сме все много компетентни по всеки въпрос.Айде като толкова много разбираш обясни ми кои играчи трябваше да повика и да пусне в игра националния селекционер.

п.п.Благодаря,че ми разясни откъде идват футболистите в националния,защото аз все си мислех,че ги садят и после берат. :lol:
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

тва няма ли кой да го заключи вече?
(и по ден-два за двамцата?)
Non est ad astra mollis e terris via!
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Mar 27 2009, 10:10) давайте предположения за двубоя като имате в предвид че доста от нашите момчета ще отстъват поради контузии но аз мисля че мача ще завърши 1:1 аа за позналите печелите слава :P
ии ето че спечелих от еврофутбол пуснах си го 1:1 ии сам напред с 35 лева :a055: аа относно мача с Кипър мойта прогноза е за тежък мач кипърци ще играят затворено ии ще разчитат на контра атака за това мойта прогноза е 1:0 за наще
Последна промяна от Crashedd на нед мар 29, 2009 8:54 am, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

така ще ги разтресем Кипър че от остров полуостров ще станат 3:0 :a055:
Последна промяна от federaciq на нед мар 29, 2009 8:55 am, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Когато България се дели на говеда и прасета така става вместо на българи.....

Стойлов няма голям избор от играчи като защитници от времето на Трифон Иванов Киряков деф халф Хупчев Кременлиев.. ех хубави време. Още не се е родили толкова големи таланти особенно като Иванов да стряскат противника още като го видят :) .Сигурно и още 20 години няма да се роди...

Сега мача ни с Кипър 100% трябва да го вземем.С тая игра от Дъблим съм сигурен в успеха на нашите.

1:0 с автогол на Нектариос Александру.

Важна ни са трите точки гола няма значение който го вкарва :)
Последна промяна от Petar на нед мар 29, 2009 9:32 am, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”