[Nightwish]icedeath vs [x]storm
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
Ммм, тука май се надпреварват кой, от кой по- голям читър да се изкара
За да няма спекулации с цензурирани логове- плс правете скриншоти - да се вижда ясно от кого е лога
Че изобщо не мога да се досетя дали са ви ситвали или не
П.С. Един въпрос - ако напиша в форума, че ме ситват 3ма човека /баба , мама и дедо/ в еди коя си вселена ще ме накажат ли ? Щото за скайп е ясно ...
За да няма спекулации с цензурирани логове- плс правете скриншоти - да се вижда ясно от кого е лога
П.С. Един въпрос - ако напиша в форума, че ме ситват 3ма човека /баба , мама и дедо/ в еди коя си вселена ще ме накажат ли ? Щото за скайп е ясно ...
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
ако не си в топ 5 ще те накажат ........ обаче ако с ив топ пет няма .... така е от сума рундове насам не ти ли е станало ясно..... аз не съм чел постванията тука само твоето нема сми да се ядосваме или впягаме нищо няма да променимPexos написа:Цитат(Pexos @ Mar 27 2009, 17:34) Ммм, тука май се надпреварват кой, от кой по- голям читър да се изкара![]()
За да няма спекулации с цензурирани логове- плс правете скриншоти - да се вижда ясно от кого е логаЧе изобщо не мога да се досетя дали са ви ситвали или не
![]()
Понеже не сме шуреи, не сме и баджанаци, па не си ме и подкупил, а на всичкото отгоре не виждам и доказателства(каквито може би съществуват в случая, но даже не знаем за кого и в коя вселена говориш) смятам да те освободя от задължението да пишеш 4 дни във форума за клевета към администрацията.За да не става пак - на ЛС ще ти пратя пощенски адрес, където да пратиш по агне и дамаджанка вино следващия път
Fallen_angel
Последна промяна от TARATORcho на съб мар 28, 2009 2:42 am, променено общо 1 път.
Причина: Неплатена 4-дневна почивка
Причина: Неплатена 4-дневна почивка
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Добра битчица е станала ......
Но такова е има ги такива къде като пропуснеш първата атака ити остави другите и излезне оф
Но незнам само как някой ще рискува всичко за едни знс при положение, че знае сторм каква флот има
CODERaid
Луди глави!!!Ма ще разберете истината като спрете да играете.
Раид някои хора са я разбрали и преди да са спрели
Но такова е има ги такива къде като пропуснеш първата атака ити остави другите и излезне оф
Но незнам само как някой ще рискува всичко за едни знс при положение, че знае сторм каква флот има
CODERaid
Луди глави!!!Ма ще разберете истината като спрете да играете.
Раид някои хора са я разбрали и преди да са спрели
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Съгласен съм с теб,а и естествени си наказан във форума...така е най-лесно вместо админите да вземат да направят нещо по случая,ни оставят в медийно мълчание,никой не взе отношение по случая,пълна тишина,хайде поне господа админи,убедете ни че тези двамата са редовни играчи,не че те не си вадиха кирливите ризи във темата!Всеки път като пиша на съпорта ме награждават със "всичко е наред или да ясно ни е защо искаш да ги накажат,защото искаш да станеш първи по wp!!!Какви отговори само!!!Това ми е последния коментар че сега ще ме накажат и мен,все пак желая приятни мигове до края на рундаTARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 27 2009, 23:55) ако не си в топ 5 ще те накажат ........ обаче ако с ив топ пет няма .... така е от сума рундове насам не ти ли е станало ясно..... аз не съм чел постванията тука само твоето нема сми да се ядосваме или впягаме нищо няма да променимтака че цъкайте за кеф аз специално ми омръзна не от играта а от глупави изказвания и от ненаказания на виновниците, така че спирам да играя след рунда в 2-ра .... сажелявам че ще ущетя играта с 6-7 к нано на рунд но няма смисал да играя в нещо което не е безпристрастно
по ми харесва еврофутбола поне там няма наливания и компромиси за наказване .....
поне там мое да си залагам 50-те лева на ден и да не се ядосвам че човека в букмейкарския пункт сийтва първия в класирането .... евала прическа ко прави нощеска- спах докато ме сийтваха и сънувах че съм админ
![]()
Понеже не сме шуреи, не сме и баджанаци, па не си ме и подкупил, а на всичкото отгоре не виждам и доказателства(каквито може би съществуват в случая, но даже не знаем за кого и в коя вселена говориш) смятам да те освободя от задължението да пишеш 4 дни във форума за клевета към администрацията.За да не става пак - на ЛС ще ти пратя пощенски адрес, където да пратиш по агне и дамаджанка вино следващия пътПриятна почивка
![]()
Fallen_angel
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Понеже, нещо много почнахте да спрягате администрацията в темата, ще ви я заключа и ще ви дам отговора.
Няма нарушаване на Правилата на играта от двамата играчи!
Научете се да играете, а не да стоите на едни точки половината рунд и непрекъснато да гледате в по-горните акаунти, като нечестни, сийтърски и прочие и да доносничите за това и онова...
И да видяхме ви "текстчетата" от извадените скайп-чатчета...
m0rtaL, не си измисляй отговори от Обратна Връзка, които въобще не съществуват! Пак инсинуираш някакви и аз нямам думи да ги опиша какви. Останалите да си вадят изводите за теб!
Имаш отговора на писмо, без посочена реална поща, без поща няма как да пусна отговор!
Едит: Аз съм мулти и сийтър във Втора
Искам dios, да ме накаже...
(едита не е за хора без чувство за хумор!)
Няма нарушаване на Правилата на играта от двамата играчи!
Научете се да играете, а не да стоите на едни точки половината рунд и непрекъснато да гледате в по-горните акаунти, като нечестни, сийтърски и прочие и да доносничите за това и онова...
И да видяхме ви "текстчетата" от извадените скайп-чатчета...
m0rtaL, не си измисляй отговори от Обратна Връзка, които въобще не съществуват! Пак инсинуираш някакви и аз нямам думи да ги опиша какви. Останалите да си вадят изводите за теб!
Имаш отговора на писмо, без посочена реална поща, без поща няма как да пусна отговор!
Едит: Аз съм мулти и сийтър във Втора
(едита не е за хора без чувство за хумор!)
Последна промяна от misterya на съб мар 28, 2009 9:12 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.