NightLord написа:QUOTE (NightLord @ Mar 26 2009, 12:13) Край, писна ми. Искам админ да разгледа полетите от хаоса [5:90:14], и POLICEMAN (5:90:1) и ATAHACKO [1:57:12] и да се направи проверка имало ли е умишлен флуд от страна на нашите акаунти (ANSR, xaoca i ATAHACKO ), към акаунта на POLICEMAN. Искам да се вземе адекватно решение и да има наказание(било то и ние ако сме виновни), и да не ни заплашват, че ще ни докладват за нечестна игра ако продължа да нападам. Доказателсва за това имам на ЛС-та в акаунта.
ANSR - xaoca
ANSR - ATAHACKO
xaoca напада POLICEMAN, докато през това време ATAHACKO извъшва няколко шпионажа по атакувания акаунт. Общо взето това е историятя.
Благодаря за отделеното време.
П.п извинявам се за малко по грубия тон
1.Никого не съм заплашвал.Нека копира л.с и да покаже къде съм го заплашвал с каквото и да било!
2.Мое право е да докладвам за каквото аз преценя.Факта ,че не съм го направил още нищо не означава!
3.Атаките бяха когато съм он лайн....по тази логика той може да помоли целия съюз да ми изпрати по една шпионска сонда и да се нагласи времето с цел да се скрие атаката!Това какво е?
-------------------------------------------------------------------
9.Умишлен флууд
Умишлен флууд от атаки с цел прекратяване на коректната работа на телефона или умишлено забавяне на играта на друг играч могат да бъдат докладвани от потърпевшия на адрес
http://support.bulfleet.com, във форума, на пощата на играта /
[email protected]/ или на гидовете в играта. Наказания се поставят както следва:
Забележете,казано е "или умишлено забавяне на играта на друг играч"!
Дайте ми пример за умишлено забавяне което не е описано в правилата!
P.S.Държа по казуса да вземе отношение някой админ...все пак той наказва тези "умишлени забавяния",нали?