Искам да питам, защо играча Steff играе за втори път, въпреки че се изтри..

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Точно преди да се върне последния БЕК ЪП въпросния играч - steff, беше занулен от някой от топа и се изтри...

Въпроса е защо играе отново, всеки ли има право да му се върне БЕК ЪП..., когато го занулят и защо акаунта и не е дезактивиран..., много от играчите претърпяха загуби в играта зарди този БЕК ЪП, а някои хора си върнаха непокътнат акаунта на 70-80к точки... Не е много спараведливо..., спрямо останалите...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Първо - когато пишеш по адрес на друг човек, много е важно да не си съчиняваш в момента на писането. Разбирам, че някой от вас искат да станат писатели или дори режисьори, и не искам да разочаровам никого, но от този форум надали ще стане работата.
Второ - не се е трил никой, 3-4 (само от топа, нататък не знам) акаунта бяха изтрити от системата, заради "сбозването" на играта онзи ден. Отделно имаше и занулени играчи, заради лага, които - дано ти заключат темата дотогава, няма да са много очаровани от идеята ти за "справедливост" - да не ти възтановяват загубите при проблем със сървъра.

И трето... абе вие що мислехте, че изобщо има БЕКЪП (което по принцип се прави само в краен случай)? Много ми е любопитно да разбера отговорът на този въпрос...
Последна промяна от LoaD на чет мар 26, 2009 12:31 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
v3sk0_ex
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 12:54 pm
Контакти:

Мнение от v3sk0_ex »

Пич точно затова е БЕКЪП- връщане на предишно запаметена информация... Нали точно с такива цели се прави... Каквото е било до 02,12 такова е върнато.. Не мога да ти разбера въпроса дори...
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Spectre »

Мисля, че обясних нещата достатъчно добре..., доводи хиляди могат да се изкарат...

Въпроса е че играча го имаше вечерта, а на сутринта го нямаше..., след БЕК ЪПа пак го имаше.., нормално е да питам.., не съм гадател и не мога да знам защо, как и кога са се получили нещата...

Диндо също го имаше една вечер на другата сутрин го нямаше, нормално е да се пита..., до колкото знам раздела е "Задай въпрос, Вселена 2"...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Но можеш да се досетиш, нали цял БЕКЪП са върнали, надали е защото не е имало никакви проблеми.

Колкото до Диндо, не е вярно, че го няма - ето го:

22 Werewolves Bulfleet Генерал dindo 5,292 55,059 60,352

Щом има акаунт, липсват планети... не вярвам да си на 5 години, та да не можеш да се сетиш сам. Нормално е някои дори да не разбират защо питаш ;) . Никой не се е трил засега от топа.

И отново не разбрах, защо беше това - "въпросния играч - steff, беше занулен от някой от топа и се изтри..." - когато очакваш честен отговор, не трябва ли да зададеш честен въпрос? Ако всичките хиляди довода са такива...
Последна промяна от LoaD на чет мар 26, 2009 12:54 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Второ - не се е трил никой, 3-4 (само от топа, нататък не знам) акаунта бяха изтрити от системата, заради "сбозването" на играта онзи ден.

Е дотам ли я докарахме играта сама да почне да трие акаунти?Ако е така предлагам програмиста на играта да си пререже вените :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Spectre »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 26 2009, 13:47) 22 Werewolves Bulfleet Генерал dindo 5,292 55,059 60,352

Щом има акаунт, липсват планети... не вярвам да си на 5 години, та да не можеш да се сетиш сам. Нормално е някои дори да не разбират защо питаш ;) . Никой не се е трил засега от топа.

И отново не разбрах, защо беше това - "въпросния играч - steff, беше занулен от някой от топа и се изтри..." - когато очакваш честен отговор, не трябва ли да зададеш честен въпрос? Ако всичките хиляди довода са такива...

Да бе тя играта вече има изкуствен интелект... Снощи гледам съюза на Werewolfs... само лидеря е вътре..., сега гледам съюза, Диндо си е там със кординат [::], ама Диндо го няма от 4-5 дена вече...

И не знам ти какъв се явяваш на СТЕФФ, адвокат ли, гадже ли..., та така се палиш... простичкия ми въпрос беше, пак ще го напиша за неразбралите - "Защо, аджеба един ден я има другия я няма, връща се БЕК ЪП в нейна чест ли.., какво.."
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Кодът е писан от Ривъра, което би трябвало да ти отговори на чуденето, thug. Но се радвам, че не си чел и останалата част на форума, за неизлитащите атаки, но вземащи газ; за увисналите флоти; за вече миналите атаки, но без взет ресурс, и т.н. Щеше да ти дойде в повече. ;)

Spectre, ти нямаш прости познания по играта. Когато човек си изтрие планетите, така става. Стига си държал сметка на Диндо - ще си прави каквото си иска с акаунта човека, не мисля, че е твоя работа.

За трети път те питам, надявам се тоя път да отговориш - БЕКЪП наистина ли не си разбрал, защо имаше? Изобщо играеш ли в тази вселена? И защо лъжеш още на първия ред от първия си пост в темата? Тия 2 въпроса, ще ги задам и за четвърти път, ако трябва, досега можеше да ти е изяснен въпроса по темата, вместо тоя спам. Това, че темата е написана толкова време след случилото се и то с толкова невярно съдържание, от човек, регнат 2005-та година още, е показателно, че просто петните името на човека зад този ник. А ето това, на нормален човек, не би трябвало да му харесва. Пък на такъв като мен - още повече. Толкова по въпроса за адвокатите.
Последна промяна от LoaD на чет мар 26, 2009 1:22 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Тук филма е сериен ... Връщане на бекъп заради един играч. Еххх ... какво хубаво време е навън .

А сега сериозно . Върнат бе бекъп заради много проблеми в 2 вс . Имаше зависнали флоти,удвоени, проблем с сгради,изчезнали/няколко акк /. Ако ти е направило впечатление в другите вселени бяха по малко проблемите и за това - там се оправяха на ръка . Бекъп е крайна мярка - и за едно акк/ако ще и да е на пашата /едва ли би върнат . Така че спокойно.. .
Въпроса с Диндо е друг . Малко го бяха ударили и на петте планети .

Смятам темата за приключена.
Приятна игра .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Spectre »

Мерси на КАРБАНКАЛ за смисления отговор.., ето това ме интересуваше.., а предполагам и други хора... :ok:

ЛОАД май си на заплата тука... :a013:
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”