JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Mar 25 2009, 18:21) Радвам се, че не съм ходил в казарма, абсолютна загуба на време (тихо да не ме чуете). Житейският опит който е възможно да натрупаш в казарма за какъвто и да е период е в пъти по-малък от този който можеш да натрупаш в един университет да кажем. В казармата трябва да има само мотивирани за Работа' наемници, а не дришльовци които чакат да им изтекат 6те месеца и след това да се бият в гърдите, аз съм мъж защото съм бил в казарма, мъж друг път, докато изкараш 6 месеца израстване на мъжество, изобщо имаш ли представа колко "градинки" на колежките ще съм изорал, а стигай ме после "мъж".
Но истината е, че трябва да има хора които да копат', те по междудругото са много по-важни от всички останали, защото ни хранят. Затова аз съм За - да има казарма, но разбира се в нея да ходят всички без мен, щото мен ме мързи, предпочитам книгите, а за физическа дейност си има фитнес. Хора ходете в казарма, не четете книги, те вредят, ще станете самовлюбени и самонадеяни без никакво покритие хора, също като мен. Идете в казарма, след това си хванете и занаят, България има нужда от работници и хора на действието, които не мислят, а работят.
А и това е Дъ Булгериън Дрийм - на 30 години сте, навън студ, мустакатата Ви жена бере някъде гъби, а Вие сте в кварталната кръчма, разказвайки си спомени от казармата с колегите трактористи на по бъчве домашно вино.
С иронията искам да кажа, че всеки сам си преценява какви са му приоритетите и мечтите, кофтито е, че много хора наистина нямат такива, поради което трудно биха преценили полезна ли е казармата или не е. За мен ако имаш мечта или приоритет, то го следваш, а дори и 6 месеца да беше тая казарма, пак си остава препятствие което би попречило на даден приоритет или развитие, освен разбира се ако мечтата ти не е е да си "войник".
За теб знаем,Холдън
ама я кажи" мамa къ копа на село че да праща на дятето по Софията манджа и ляб"
Голям си ,гений
па и си ги разкъртил от оране тия софийските моми,все за теб говорят.
Не се ли сещаш че писаниците ти нямат грам покритие и ставаш смешен,
и що даваш компетентното си мнение като си нямаш понятие от темата
пък и си позволяваш да обиждаш хората
айде ,пийни още 2-3 бирички и лягай,че утре ще ставаш рано,автобус ще гониш....Г-н Преуспял
знам че ще ме баннат ама много се дразня когато някой плющи глупости без покритие,а иначе по темата: казармата си има и плюсове и минуси така че аз съм 50/50