Защо така става със играта
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Предполагам, че ти е ясно какво значи думата "бекъп" ... т.е. - ще върнат положението ти към времето, за което се говори ... всички търпим загуби - вярвай ми ... но, понякога се налага и тази крайна мярка ...danivass написа:Цитат(danivass @ Mar 23 2009, 17:30) Ако ще връщате бекъп искам си газта от астроплоатациите към 200к беше
Съжалявам, но някой път истината е тежка ...
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Точно затова си копирах докладите от астроплоатациите и ако се стигне до повторно връщане на бекъп ще пиша на обратна връзка с надеждата че ще ми дадат нещо
Последна промяна от danivass на пон мар 23, 2009 4:53 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
да се надяваме да няма такова нещо повечеdanivass написа:Цитат(danivass @ Mar 23 2009, 17:45) Точно затова си копирах докладте от астроплоатациите и ако се стигне до повторно връщане на бекъп ще пиша на обратна връзка с надеждата че ще ми дадат нещо
Последна промяна от Nicoll на пон мар 23, 2009 4:54 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]