а ходил ли си в някоя друга държава да видиш за какво става дума, аз лично съм ходил.VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 23 2009, 14:28) Господа бивши войници и настоящи кадрови военослужещи, много ми е неприятно да ви кажа, че и аз като вас съм махал с тупалката да гася пожар, нищо, че съм бъдещ офицер. Защо ми е неприятно ? Еми защото ви разбивам илюзиите, че тука видиш ли било като в рай. Да, ама не е. Относно извращенията в армията ... Много ще ме извинявате, ама аз не съм чувал в последните 20 години /говорим за демокрация вече .. уж/, а и преди това, като изключим "Триъгълника на смъртта" /тези, които са ходили знаят/ да е имало извращения. Или поне не такива, че да се отвращавате от родната казарма. Да не говорим, че последните наборници и тези, уволнили се малко преди тях, си живееха като царе. А и ... сега кадроваците, разбирай военослужещи с войнишки и сержански звания, са много по-добре от курсантите. Да не говорим, че са по-добре и от офицерите. Как да е ...
Весо, аз затова искам да има наборници бре ... Работата му е майкатаА и гарантира. Аз съм си свръзка. Навсякъде, във всяко едно поделение имат нужда от такива като мен, тъй че ... Да му мислят кашондерите
![]()
е от какива като теб връски ,ни е на такова дередже цялата държава а и от там и армията
ти явно си горд че си връска а я кажи каква заплата взимаш като курсант