Спам по сериозна тема ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 22 2009, 13:18) И така .... Говорим тука с колегите, обсъждаме, ама то нашето ... Субективна работа. Та имам един въпрос към вас, тъй като сте интелектуално развити хора, чието мнение едва ли ще се повлияе от пристрастия ... Въпроса ми е следния - трябва ли да има отново наборна армия. Т.е. всите момци, завършили средния курс на обучение да идват при нас :) Аз мнение няма да дам, че то ако има ... повече работа и .. Хихихих ... Въпроса си го задавам, след като отново /под "отново" разбирам и днес цял ден/ си пускам ей това клипче.
Нека вметна - това са българи. За съжаление, това е било, вече не е .... Но който иска да го постигне, може и сам, стига наистина да има желанието ...

Брат знаеш ли разликата каква е между платения войник и редовния войник сиреч той който е изкарал казарма де .такава е че в казармата от момче ставаш мъж а платената ставаш наемник

Когато бях в казармата в гр Нарманли поделение №24000 беше станал голям пожар подпалиха се погребите, там имаше тротил и бомби да срине в земята цяло Насково ни е бяхме хората който си подложихме живота на риск а не вие . когато отивахме към погребите и изведнъж се подпалиха патроните- светещите за калашник и знаеш ли кво стана започнаха да ни минават патроните над главите а вие учените офицерите давахте заповеди само напред .щото се бяхте скрили във камионите от страх . имаше само един капитан от поделението който беше изкарал редовна служба демек казарма я познай той къде беше по това време щи кажа заедно със нас
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Mar 23 2009, 00:05) Когато бях в казармата в гр Нарманли поделение №24000 беше станал голям пожар подпалиха се погребите, там имаше тротил и бомби да срине в земята цяло Насково ни е бяхме хората който си подложихме живота на риск а не вие . когато отивахме към погребите и изведнъж се подпалиха патроните- светещите за калашник и знаеш ли кво стана започнаха да ни минават патроните над главите а вие учените офицерите давахте заповеди само напред .щото се бяхте скрили във камионите от страх . имаше само един капитан от поделението който беше изкарал редовна служба демек казарма я познай той къде беше по това време щи кажа заедно със нас
Tи на това страшно ли му викаш...Я се наври в самоходна гаубица на учение със бойни снаряди и изстреляй 5 бързи да те видя...След 5-ия снаряд цялата гаубица е гореща като пещ,нищо не се вижда и цялото ти тяло се тресе нищо, че откатите са минали.И ако пълнача е малко по лабав от към нерви се моли да не изтърве ОФ снаряда с махната капачка на пода на гаубицата.Купона става пълен когато дойде ред на бм-ите да изстрелят и те 12 снаряда.Няма ти кажа, че 2 километра поле и малка горичка бяха подпалени и сме седели до 2 часа посред нощ да гасим огноьовете-при това барабар с офицерите до чин капитан.Беше ми най якото преживяване в казармата де.(Ако не броим мацките от сливен когато бягахме или бяхме в гсп :) )
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Наборна армия-твърдо против.
Привилегии за професионалните войници с цел повишаване броя на желаещите да бъдат такива,а и това би довело до по-голям стремеж за професионалното им развитието.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
devastator
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
Контакти:

Мнение от devastator »

Всеки по-дрът пергишин би казал да се върне наборната армия
Пък и аз мисля, че на всеки малко ред и дисциплина няма да му се отразят зле
[color=#000000]Чаве с флота ... бръммммммммММММ[/color]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

само никаде не прочетох нещо за шуро баджанащината ,а господин бъдеш офицер
и да ми кажеш каква работа ти гаранира държавата като офицер след първата година на завършване на военното училище :dizzy:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Трябва да има задължителна казарма. Не говорим за това, че трябва да имаш поне малко образование как и какво е това чудо оръжието, а казармата е един доста добър урок за всеки индивид от мъжки пол/ не смея да кажа мъж, че сега като погледнеж половината такива се чудиш с коя ръка точно да го положиш /.

Ред и дисциплина, малко гърч да има. Аз съм точно във възраст за казарма - студент съм. Ако я върнат и имам избор мисля, че ще отида.

@Федерация, амаааа тооолллкоооовааа сиии заблуден, че нямам думи. Гугъл и уикепедия мнооооооогооо са те оббъркали или си с много промит мозък.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Аз в интерес на истината винаги съм искал да отида в казарма ... Може да го казвам, защото не знам какво е там, но поне ще се науча на организираност - подготовка и дисциплина се радвам, че до някъде съм получил от дългогодишното си практикуване на спорт! Но по приказки, слухове и прочие си достигам до извода ... "Абе друго си е в казармата"! Там да ти помачкат малко достойнството ... Да се научиш да държиш, сглобяваш и стреляш с оръжие (не като в Корея - изпита за полицаите е турнир по C-S) - не се шегувам!!! А и би било добре за някои момчета ... Не да ми се прават на някакви гангстери, непристъпни, некви абеее сякви ги има - вие ги знаете :)
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Mar 22 2009, 10:55) Tрябва да има наборна служба, казарма 3-6 месеца, но не и в сегашния вариант.Нямам никакво желание да отида и разни льольовци-цигани, които не могат да си напишат името без да направят 7 грешки да ме командват.Всеизвестно е, че в момента в казармите стават огромни извращения и простотии, които не биха се понравили на никой здравомислещ човек.Казармата сега и казармата преди 20 години са тотално различни неща.

@федерация, гледам го раздаваш якият историк.Я пак кажи защо 9 май е Ден на Европа?Аз си мислех, че е заради капитулацията на Германия през 1945 година, но явно ти пишеш своя собствена история.Избълвал си 10 тона факти, прочетени в уикипедия, без грам връзка и без грам вярно разсъждение...опитай да вникваш в темите, а не спами както ти падне.
да много хора мислят като теб но направи си труда и се образовай малко като напишеш в гугъл ден на европа или ако не ти се търси цъкни ето тук
http://euliterarymarathonbg.iradeum.com/eu_day.htm от този твой коментар и твоите "знания" виждам че неси наясно с нещата
Последна промяна от federaciq на пон мар 23, 2009 12:52 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
pakata
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон фев 07, 2005 2:09 am
Контакти:

Мнение от pakata »

Има ли жертви :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Господа бивши войници и настоящи кадрови военослужещи, много ми е неприятно да ви кажа, че и аз като вас съм махал с тупалката да гася пожар, нищо, че съм бъдещ офицер. Защо ми е неприятно ? Еми защото ви разбивам илюзиите, че тука видиш ли било като в рай. Да, ама не е. Относно извращенията в армията ... Много ще ме извинявате, ама аз не съм чувал в последните 20 години /говорим за демокрация вече .. уж/, а и преди това, като изключим "Триъгълника на смъртта" /тези, които са ходили знаят/ да е имало извращения. Или поне не такива, че да се отвращавате от родната казарма. Да не говорим, че последните наборници и тези, уволнили се малко преди тях, си живееха като царе. А и ... сега кадроваците, разбирай военослужещи с войнишки и сержански звания, са много по-добре от курсантите. Да не говорим, че са по-добре и от офицерите. Как да е ...
Весо, аз затова искам да има наборници бре ... Работата му е майката :) А и гарантира. Аз съм си свръзка. Навсякъде, във всяко едно поделение имат нужда от такива като мен, тъй че ... Да му мислят кашондерите :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”