VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 22 2009, 13:18) И така .... Говорим тука с колегите, обсъждаме, ама то нашето ... Субективна работа. Та имам един въпрос към вас, тъй като сте интелектуално развити хора, чието мнение едва ли ще се повлияе от пристрастия ... Въпроса ми е следния - трябва ли да има отново наборна армия. Т.е. всите момци, завършили средния курс на обучение да идват при насАз мнение няма да дам, че то ако има ... повече работа и .. Хихихих ... Въпроса си го задавам, след като отново /под "отново" разбирам и днес цял ден/ си пускам ей това клипче.
Нека вметна - това са българи. За съжаление, това е било, вече не е .... Но който иска да го постигне, може и сам, стига наистина да има желанието ...
Брат знаеш ли разликата каква е между платения войник и редовния войник сиреч той който е изкарал казарма де .такава е че в казармата от момче ставаш мъж а платената ставаш наемник
Когато бях в казармата в гр Нарманли поделение №24000 беше станал голям пожар подпалиха се погребите, там имаше тротил и бомби да срине в земята цяло Насково ни е бяхме хората който си подложихме живота на риск а не вие . когато отивахме към погребите и изведнъж се подпалиха патроните- светещите за калашник и знаеш ли кво стана започнаха да ни минават патроните над главите а вие учените офицерите давахте заповеди само напред .щото се бяхте скрили във камионите от страх . имаше само един капитан от поделението който беше изкарал редовна служба демек казарма я познай той къде беше по това време щи кажа заедно със нас