[StarDragon] Moonwalker Vs. [Кофата] KaLiTkO
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Първо рециклажа:
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
15220000 метал
0 кристали
0 газ
от: [2:248:15]
На този координат вече има:
539040 метал
15759040 кристали
7879520 газ.
0 метал
2000000 кристали
0 газ
0 метал
7838080 кристали
7879520 газ.
0 метал
5098080 кристали
7879520 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
История кой знае каква няма. От много време се дебнем с момчето. С около 90 000 - 100 000 точки беше повече от мен. Никакви пререкания не съм имал с него, даже си говорехме приятелски. Той влизаше нон стоп, както и знаеш че няма как да излезна победител. След разговори с него, знаех че доста от играта му се гради на гонене на рециклажи /както можеби на целия им съюз/, за това приемам за "успех" изпочупването на голям брой от рециклаторите му. Иначе, ичаках да светне 4тата червена мин. и литнах, като ясно знаех какво има на планетата, както и %-те му. Влезна 3-4мин след битката. Сега сигурно ще има коментари, защо така съм се разбил, но изпитах такъв кеф от битката, че изобщо не съм го мислил
.
15220000 метал
0 кристали
0 газ
539040 метал
15759040 кристали
7879520 газ.
0 метал
2000000 кристали
0 газ
0 метал
7838080 кристали
7879520 газ.
0 метал
5098080 кристали
7879520 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
История кой знае каква няма. От много време се дебнем с момчето. С около 90 000 - 100 000 точки беше повече от мен. Никакви пререкания не съм имал с него, даже си говорехме приятелски. Той влизаше нон стоп, както и знаеш че няма как да излезна победител. След разговори с него, знаех че доста от играта му се гради на гонене на рециклажи /както можеби на целия им съюз/, за това приемам за "успех" изпочупването на голям брой от рециклаторите му. Иначе, ичаках да светне 4тата червена мин. и литнах, като ясно знаех какво има на планетата, както и %-те му. Влезна 3-4мин след битката. Сега сигурно ще има коментари, защо така съм се разбил, но изпитах такъв кеф от битката, че изобщо не съм го мислил
rinem написа:QUOTE (rinem @ Mar 23 2009, 11:12) Интересно ми е какъв кеф може да изпиташ да си изпочупиш флота за да изкартиш рецовете на човека.
Или те е яд че човека играе на кражбици на рециклажи , ми който както може сега си без флот на него поне доста от спиидърите са му там абсолютно безмислена битка освен ако не е финална.
винаги ли трябва да си победил за да ти е кеф ? голямо дебнене падна и накрая стана мазалото.. всеки може да си крие флотата и да си я пази.. това ли ти достава кеф ? или пак да убиеш някой с загуба 1 кръст ? и аз да бях и мен щеше да ми стане готино.. щотото играта е нарпавена да става мазало.. а не цял рунд да се криеш като мишка
Уважавам мнението ти. Калитко, в случая ми беше враг. Моят враг печелеше от ресурсите на другите. След като му разваля играта, значи съм му нанесал "щета", чувствам се морален победител. Ако ти цял рунд си пазиш флотата, за да победиш някой с 1000 бойни кораба по-малко от теб и не търпиш загуби, ок. Това е твоята игра. С това момче толкова време се дебнехме, че удоволствието да го хвана, беше достатъчно, а и факта, че не един път ги е вдигал преди удара, трябва достатъчно да ти говори дали съм му нанесал някаква загуба или не
.
Гледам и се чудя... що късмета сработва винаги при незнаещите?Rangel написа:Цитат(Rangel @ Mar 23 2009, 11:19) Иначе, ичаках да светне 4тата червена мин. и литнах
От 1-5 "червени минути" си светят по дефоут когато си онлайн (ако ще през 1 секунда да цъкаш), но по-важното е, че си извадил як късмет. И як хъс, за да литнеш дори на загуба. Много красива комбинация!
П.П.: Ама все пак почети малко повечко по играта, че късмета нали знаеш, че е я го има, я не. Я изхабиш нам-си-колко газ за няма нищо, я не. Пък и оня ден един обвиняваше наляво и надясно, че всички ползвали рефрешър на всеки 6 минути, разбираш ли...
Последна промяна от LoaD на пон мар 23, 2009 11:08 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Да играта е направена за мазало , но и за да играеш щом на теб ти харесва да си счупиш флота добре радвам се за теб.Не сам от хората , които се крият цял рун напротив нито искам да имам загуба 1 кръст , но все пак трябва да има някакво равновесие.Според мен не е целта на играта да направиш флот и да се забиеш в някой това всеки го може.А на следващия коментар относно щетата да нанесал си му щета но не невъстановима и защо ти е враг щото има тактика да краде рецове , ми направи скорости и рециклатори и взимай и ти за това ли трябва да те яд на човека , но това всъщност си е ваша история не я знам.magichko написа:QUOTE (magichko @ Mar 23 2009, 11:35) винаги ли трябва да си победил за да ти е кеф ? голямо дебнене падна и накрая стана мазалото.. всеки може да си крие флотата и да си я пази.. това ли ти достава кеф ? или пак да убиеш някой с загуба 1 кръст ? и аз да бях и мен щеше да ми стане готино.. щотото играта е нарпавена да става мазало.. а не цял рунд да се криеш като мишка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()