Спам по сериозна тема ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

vesoo написа:QUOTE (vesoo @ Mar 22 2009, 20:09) както сезар каза трябва да има наборна служба ,пък може и 1 месец да е, но човек трябва да види наживо каквое.
гърч да има.
и аз в момента съм воиник /химик/ :a055:
хах Мятай ВПХР и РР-58М през рамо и виж дали няма V-газове и радиация във форума :)
Последна промяна от seazar на нед мар 22, 2009 7:18 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Няма ... проверихме вече ...
Да ви кажа .. 1 месец закъде ? То клетвата е 40 дни ... А и нали ги гледах сегашните кадроваци ... През седмицата тука, никъде не излизат, ама събота и неделя свободен режим ... А още не бяха дали клетва ... И като гледах как ги гърчиха ... Че ако бяха на наше място щеше да им стане много рошаво ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 22 2009, 20:20) Няма ... проверихме вече ...
Да ви кажа .. 1 месец закъде ? То клетвата е 40 дни ... А и нали ги гледах сегашните кадроваци ... През седмицата тука, никъде не излизат, ама събота и неделя свободен режим ... А още не бяха дали клетва ... И като гледах как ги гърчиха ... Че ако бяха на наше място щеше да им стане много рошаво ...
:lol: на плаца вържи едно магаре и то за 5 години ще стане офицер :a013:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Тъй си мислиш ... С новия генерал хич не стоят така нещата ... Този държи много изкъсо ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

federaciq - приятелю , моля те, замълчи си , не спами във всяка тема , земи прочети какво пишат хората , защото в този форум има наистина умни люде , малък си , личи си недей да вървиш със рогата нарпед !
По темата цялата българска армия и начинът и на устройство в наши дни е малумие , много ме е яд че премахнаха задължителната казарма , с ръка на сърцето си признавам , че бих отишъл казармата , макар и за 6 месеца.
Това си една елемтарна ( не точно ) физическа и психическа мъжка подготовка за живота и не само.
Според мойто скромно мнение живеем във навечерието на 3та световна война ( всяка криза подобна на сегашната води точно до това ). Истина е че една бъдеща война ще е война на технологийте и на "червените копчета" , но все пак и човешкият фактор би изиграл значителна роля!
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Mar 22 2009, 23:32) ...много ме е яд че премахнаха задължителната казарма , с ръка на сърцето си признавам , че бих отишъл казармата , макар и за 6 месеца.
Ти - да, ама се фьешънчетата какво правим? Аз лично не желая точно тези да си имат понятие от стрелба и т.н. когато ножа опре до кокала... Така е добре - който има желание - отива, който не - да си стои...
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Tрябва да има наборна служба, казарма 3-6 месеца, но не и в сегашния вариант.Нямам никакво желание да отида и разни льольовци-цигани, които не могат да си напишат името без да направят 7 грешки да ме командват.Всеизвестно е, че в момента в казармите стават огромни извращения и простотии, които не биха се понравили на никой здравомислещ човек.Казармата сега и казармата преди 20 години са тотално различни неща.

@федерация, гледам го раздаваш якият историк.Я пак кажи защо 9 май е Ден на Европа?Аз си мислех, че е заради капитулацията на Германия през 1945 година, но явно ти пишеш своя собствена история.Избълвал си 10 тона факти, прочетени в уикипедия, без грам връзка и без грам вярно разсъждение...опитай да вникваш в темите, а не спами както ти падне.
Последна промяна от Fallen_angel на нед мар 22, 2009 11:00 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Mar 22 2009, 23:40) Ти - да, ама се фьешънчетата какво правим? Аз лично не желая точно тези да си имат понятие от стрелба и т.н. когато ножа опре до кокала... Така е добре - който има желание - отива, който не - да си стои...
То за това , хората са измислили повиквателните , отиваш гледат те ставаш ли , не ставаш ли.
Повечето си изкарваха медицински че са много болни от асма и е крайно необходимо да не ходят в казармата.
Помня че последните години това беше масово явление. Кажи ми сега , при евентуална война , кой ще пази България.
Бабите и дядовците на по 70-75 години. Ще извадят пушките на бащите си от 1вата или 2рата световна война и ще се юрнат да ни спасятват ...
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Я ще си копам, нема се бия...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

seazar написа:Цитат(seazar @ Mar 22 2009, 20:13) хах Мятай ВПХР и РР-58М през рамо и виж дали няма V-газове и радиация във форума :)
ще ви дезинсикцирам с ДДА 3 :P
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”