Акаунт 1 ва

Форум за търсене или предлагане на акаунти в играта. ТЪРГОВИЯТА ЗАБРАНЕНА!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Нокс - 4 основни, 23/17 на 3 планети, 1 22/18.6 роботи,7 корабостроителница.На 4 те има 7 търг.Скорости 6/8/8/5 с подготовка за 6 свръх.Флот, спай и стратегия на развитие или ЛС или скайп.

P.S ОфТ - Мое лично мнение е, че до тук подалите заявление в рамките на 2 седмици ще са храна на хиените.
Последна промяна от niki_god на пет мар 20, 2009 4:15 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

Аз също бих го взел. Ако мислиш, че няма да стана храна на хиените, драсни едно ЛС с флота, спая и стратегията за развитие :)
Последна промяна от dddeeekkk на пет мар 20, 2009 5:08 pm, променено общо 1 път.
[url=http://userbarz.com/][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 20 2009, 17:09) P.S ОфТ - Мое лично мнение е, че до тук подалите заявление в рамките на 2 седмици ще са храна на хиените.
Адаш, от тук подалите, я издържат 3 дена, я не :) И то ако имаш протекции/модове останали :) :) :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ники, не вярвам да станат храна за хиените .. Ще станат храна за някой батко, дето бие много ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Акаунта даден.Да видим изпълнението.
Последна промяна от niki_god на нед мар 22, 2009 12:27 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
charovna

Мнение от charovna »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 22 2009, 13:23) Акаунта даден.Да видим изпълнението.
Кат е даден, заключвай бре. Да не си малък! :dizzy:
Отговори

Върни се в “Търся/Предлагам”