Нека вметна - това са българи. За съжаление, това е било, вече не е .... Но който иска да го постигне, може и сам, стига наистина да има желанието ...
Спам по сериозна тема ...
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
И така .... Говорим тука с колегите, обсъждаме, ама то нашето ... Субективна работа. Та имам един въпрос към вас, тъй като сте интелектуално развити хора, чието мнение едва ли ще се повлияе от пристрастия ... Въпроса ми е следния - трябва ли да има отново наборна армия. Т.е. всите момци, завършили средния курс на обучение да идват при нас
Аз мнение няма да дам, че то ако има ... повече работа и .. Хихихих ... Въпроса си го задавам, след като отново /под "отново" разбирам и днес цял ден/ си пускам ей това клипче.
Нека вметна - това са българи. За съжаление, това е било, вече не е .... Но който иска да го постигне, може и сам, стига наистина да има желанието ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 22 2009, 13:18) И така .... Говорим тука с колегите, обсъждаме, ама то нашето ... Субективна работа. Та имам един въпрос към вас, тъй като сте интелектуално развити хора, чието мнение едва ли ще се повлияе от пристрастия ... Въпроса ми е следния - трябва ли да има отново наборна армия. Т.е. всите момци, завършили средния курс на обучение да идват при насАз мнение няма да дам, че то ако има ... повече работа и .. Хихихих ... Въпроса си го задавам, след като отново /под "отново" разбирам и днес цял ден/ си пускам ей това клипче.
Трябва.Все още не съм чул наемник да пази чужда страна качественно.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Ти остави пазенето ... И с наемници, и без наемници пак сме като гол г*з .... А да ... и клипчето, заедно с песента, е поздрав за всички служили и за всички, които смятат да стават колеги, макар, че не вярвам сред тук обитаващите лапетии да има такива 
[color=red]
- Son_Of_DeVil
- Редник (Private)
- Регистриран: ср мар 19, 2008 6:31 am
- Контакти:
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 22 2009, 13:43) Ти остави пазенето ... И с наемници, и без наемници пак сме като гол г*з .... А да ... и клипчето, заедно с песента, е поздрав за всички служили и за всички, които смятат да стават колеги, макар, че не вярвам сред тук обитаващите лапетии да има такива![]()
нз поже и да не е по темата но знаете ли бъглария колко е била славна през вековете , за отва сърбъте и македонците както и целият свят ни мрази шот по онова време след осовобождението бъглария е била империя и сме били на мн 1-ви места по нещо си и за това хитлер ни избира за саузници но след 9 семтември ние отблъскаме немските командоси и спец 4асти от страната , нека да по спамин по тая тема за историята на Империята България
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Като те гледам, ти не може да пишеш на български, като гледам си мислиш и знаеш много, а пишеш България с малка буква ... Браво, моето момче, браво ... някой ден нали знаеш ... ще се научиш. Въпроса ми е наистина сериозен. Не искам лирични отклонения, защото познавам достатъчно добре историята на България, както и някои теории, които ги няма в нея. Така че ... нека не спорим на тази тема.
[color=red]
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Отговора е ясен!Поне според мен задължително трябва да има.Може и 3 месеца да е, но трябва.Една хипотетична мобилизация ако се наложи..прмерно след 30-40 години и кво правим?От 3 милиона мъже-само 20-30к ще знаят що е то военщината ,а останали като агнета на заколение...И то не стига ,че постоянно съкращават армията,ами и полицаите 3пъти пове4е от военните.Такова чудо няма в цял свят,уникално зле ни е държавата просто.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
По принцип е съвсем нормално да има. Но и чисто финансово, на огромен брой хора ще им бъде в тежест. Тъй като надали някое управленческо тяло ще се лиши от поредната си банкова сметка, за да бъде некому (а то трябва да е всекиму) изгодно. Иначе за хипотетичната ситуация на seazar... то нито армия ще можем да съберем качествена, пари за наемници откъде (сигурно ще има благотворителни ВИП Брадъри и ще пращаме СМС-и, понеже не плащаме като попове осигуровки и данъци ежегодно), добре, че сме (или по-скоро "сме") в ЕС, та ще можем поне да мрънкаме на някого. Нас ни пази славната ни история, която си я знаем само ние (начело със Son_Of_DeVil, разбира се) и въпреки това не ползваме за пример нищо от нея. И късмета.
Тая тема май пак ще е да си чуем мненията и да си поплачем заедно. :>
Тая тема май пак ще е да си чуем мненията и да си поплачем заедно. :>
Последна промяна от LoaD на нед мар 22, 2009 1:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Я попитай кипърските гърци(по точно тия от северната част), за НАТО.federaciq написа:Цитат(federaciq @ Mar 22 2009, 14:45) не мисля че има смисъл тъй като сме в един съюз наречен НАТО който ни осигурява военна закрила закакво ни е голма армия след като едва ли някой ще посмее да ни нападне (недай си боже това стане може да избухне 3 световна глупост)
По темата - Чувал съм че стандартно по мирно време армията е около 10% от населението.Така че една армия от 65-80 хиляди души, мисля е достатъчна.Но както каза Виктор, някой наши "политици" взеха много пари и едва ли ще се лишат от тях.Лошото е че те ще се спасят ако стане нещо, пък нас "ша на шибат"
Последна промяна от niki_god на нед мар 22, 2009 2:11 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :