Писах на обратна връзка около 7-8 часа без отговор

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
Son_Of_DeVil
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 19, 2008 6:31 am
Контакти:

Мнение от Son_Of_DeVil »

снощи кам 22:30,23:00 пуснах колонизатори за нови планети и днес сутринта влизам и виждам 4е само едната се е колонизирала, втората няма , влизам да видя мястото на което тряяше да се колонизира планети и кфо да видя планета има на това място , и мн се изнервих и писах и све още чакам отг от диос ,то ако не става да се колонизира планета поне на 1 поле преди или след зададенито координати то поне да се върне колонизатора и реса в него
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ами много ясно някой те е изпреварил и колонизатора отива в небитието-губиш го де.Все пак не можеш да колонизираш върху вече създадена планета.А и не можеш да очакваш някой да ти върне нито кораба,нито ресурса.Въпрос на късмет е станало.На мен до сега не ми се е случвало
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Ако планетата, към която пътува колонизатор бъде колонизирана преди теб, то при пристигането колонизаторът ти бива унищожен от новите стопани на планетата ;) Винаги е било така....
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
Son_Of_DeVil
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Son_Of_DeVil »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Mar 21 2009, 17:38) Ако планетата, към която пътува колонизатор бъде колонизирана преди теб, то при пристигането колонизаторът ти бива унищожен от новите стопани на планетата ;) Винаги е било така....

знам но не може ли да се колонизира 1 поле преди или едно след това дето е заето поне да не кухи точки тфа са 50 точки заедно с реса които е имал вътре
charovna

Мнение от charovna »

Son_Of_DeVil написа:Цитат(Son_Of_DeVil @ Mar 21 2009, 17:49) знам но не може ли да се колонизира 1 поле преди или едно след това дето е заето поне да не кухи точки тфа са 50 точки заедно с реса които е имал вътре
Не може. Да си си следил колонизатора. Могъл си 20 минути преди да кацне да погледнеш координата и ако вече е зает да го върнеш. И глупости от сорта на това как чакаш 7 часа за отговор не ми се четат. Току що проверих, отговорено ти е от mysteria 2 часа, след като ти е получено писмото.
Received Uni Answered Time Op Status
2009-03-21 11:49:22 Uni 2 2009-03-21 13:49:47 120 misterya
Провери си анти спам филтъра на мейла.
Последна промяна от charovna на съб мар 21, 2009 5:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Son_Of_DeVil
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Son_Of_DeVil »

charovna написа:Цитат(charovna @ Mar 21 2009, 17:56) Не може. Да си си следил колонизатора. Могъл си 20 минути преди да кацне да погледнеш координата и ако вече е зает да го върнеш. И глупости от сорта на това как чакаш 7 часа за отговор не ми се четат. Току що проверих, отговорено ти е от mysteria 2 часа, след като ти е получено писмото.

така до 1 час след пускането на колонизатора сам седял и гледал дали някои ще колонизира там и някои нямаше, след тфа легна да спа а в абв.бг нямам отг от supportа на емейл [email protected] няма никаф отговор
Последна промяна от Son_Of_DeVil на съб мар 21, 2009 5:04 pm, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица. Във форума това е задължително.
charovna

Мнение от charovna »

Ако има още нещо неясно, на ЛС!
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”