отново за наказанията

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

В отговор на LoaD:"Битката щеше или нямаше да я има е друга тема.Факт е, че е уговорена, факт е, че не са спазени правилата.Факт е, че icedeath цял рунд нарушава правилата, като почнем с ония 40 милиона от битката на бъгер, с които се наля Явно наливациите са му специалност"-Fallen_angel.Какво ще коментираш за тази "финална" битка на icedeath срещу kokala мистър умник?И относно нарушението за това кой трябва да атакува при финална битка...и защо по дяволите тези точки не му ги свалиха от актива???Ето за това говоря има нарушения и не се наказват!Или по-добре да си стоят,аз знам кучетата си лаят,кервана си върви,аз си лая ама файда 0!!!

Тема първа
Последна промяна от m0rtaL на съб мар 21, 2009 7:45 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Местя темата в Офф-топик. Секция "Предложения" не е място за отговори или въпроси ...
Ако има нещо нередно - Обратна връзка, Задай въпрос (за дадената вселена), ЛС към съответния администратор ...
Последна промяна от Nicoll на съб мар 21, 2009 7:46 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Предлагам администраторите на играта да те назначат за главен съветник на XS, гледам ги ловиш от раз само по усет. А твоят усет, предполагам, е неопровержимо доказателство в световен мащаб.
Keep space clean, it's not yours.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Mar 21 2009, 08:02) В отговор на LoaD:"Битката щеше или нямаше да я има е друга тема.Факт е, че е уговорена, факт е, че не са спазени правилата.Факт е, че icedeath цял рунд нарушава правилата, като почнем с ония 40 милиона от битката на бъгер, с които се наля Явно наливациите са му специалност"-Fallen_angel.Какво ще коментираш за тази "финална" битка на icedeath срещу kokala мистър умник?И относно нарушението за това кой трябва да атакува при финална битка...и защо по дяволите тези точки не му ги свалиха от актива???Ето за това говоря има нарушения и не се наказват!Или по-добре да си стоят,аз знам кучетата си лаят,кервана си върви,аз си лая ама файда 0!!!

Тема първа
Битката айсдет кокала не е ФИНАЛНА, по описаните от правилата клаузи.
Ето ти една подобна ситуация. Примерно ти, си оставяш флота 5 дни по ред но пишеш на всички в коефициента си - Аз не сейвам, елате ме ударете. Обаче - по твоята логика, това е уговорка за финална битка. И ако някой от хората в коефициента ти, те прасне значи се е налял, нищо че ти не сейваш и не вилзаш по 10 часа дневно.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Това някакъв базик ли е ,че нещо не схващам?
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Абееееее Викторееееееееее той ще ми е конкуренция в "Ясновидци"
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Аааа, има още боб да яде :) )) Ти наистина познаваш от раз.
Последна промяна от LoaD на съб мар 21, 2009 1:45 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
charovna

Мнение от charovna »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Mar 21 2009, 12:33) Това някакъв базик ли е ,че нещо не схващам?
Май, че да. Ще се възползвам от правата си и ще сложа ключ, преди да се изсипят пак кофи с помия.
Отговори

Върни се в “Off Topic”