Верно ли?Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Mar 19 2009, 17:05) брао за битката ама проучванията вдигни ии ще имаш мноуу успех![]()
Диня в действие - [ ТАРАЛЕЖИ ] pikaso vsv [ Х ] Anonimen
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Бум тити бум ... Пак класни играчи .... Ако трябва да не си кривя душата ... Файтъра си играе момчето. Принцесата, преди време думнах един подобен ник във 2ра, ама преди доста време и помня, че пак принцесата се беше включил в темата ... Т.е. щом съм го ударил аз, значи не е особено добър играч
Аз нали не мога да играя ... 1 диня пролет не правела ...Ама се оказало, че може ... Как да е, късметлийска му работа .. Аз последния път като летях с дини съборих само една моя планета ... Че няма нет и мод ... Тъпа история е това динята. Най-добре боен, уни и яко млатене ..
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]