Рециклаж?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Потребителски аватар
Gru4avio
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 08, 2005 11:03 pm
Контакти:

Мнение от Gru4avio »

Понеже не съм играл от доста време и незнам дали има промени. Искам да попитам как се определя колко рециклаж ще излезне след дадена битка. Мисля че преди беше около 30% от счупената структура. Въпроса ми идва от това че когато смятам дадена битка на калкулатора и сложа на защитнила раса конфедерация ми изкарва 2.5млн рециклаж, като сложа миопи без да променям нищо по флоти и защити ми изкарва 3.5 млн рециклаж. Та искам да си изчисля всъщност колко рециклаж ще има за да може да си направя сметка.

Тук държа да кажа, че питах ГИД vesoo (или колкото и там о-та да има) Чаках 2 часа за отговор и той влезе в мод. Погледнах в изпратени съобщения още 5 мин след като го изпратих и той беше го прочел съобщението. За какво изобщо се буташ да си ГИД като не помагаш на хората. Ако не знае да каже незнам да питам друг или да ми каже направо, че няма време а не да го чакам с часове и накрая да влезне в мод. Направо смешна работа.
eskort
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 05, 2007 8:28 pm
Контакти:

Мнение от eskort »

Gru4avio написа:Цитат(Gru4avio @ Mar 17 2009, 21:00) Понеже не съм играл от доста време и незнам дали има промени. Искам да попитам как се определя колко рециклаж ще излезне след дадена битка. Мисля че преди беше около 30% от счупената структура. Въпроса ми идва от това че когато смятам дадена битка на калкулатора и сложа на защитнила раса конфедерация ми изкарва 2.5млн рециклаж, като сложа миопи без да променям нищо по флоти и защити ми изкарва 3.5 млн рециклаж. Та искам да си изчисля всъщност колко рециклаж ще има за да може да си направя сметка.

Тук държа да кажа, че питах ГИД vesoo (или колкото и там о-та да има) Чаках 2 часа за отговор и той влезе в мод. Погледнах в изпратени съобщения още 5 мин след като го изпратих и той беше го прочел съобщението. За какво изобщо се буташ да си ГИД като не помагаш на хората. Ако не знае да каже незнам да питам друг или да ми каже направо, че няма време а не да го чакам с часове и накрая да влезне в мод. Направо смешна работа.
Това с разликата на рециклажите се получава от специалния бонус на миопите от 5 до 10 % повече рециклаж правят. А иначе при нормална битка без участие на миоп не съм сиг колко точно беше около 30% някъде но може и да се лъжа.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Цитат10. Рециклаж:
Вселена 1: произволен процент между 25% и 35% (при участието на миоп +5/10%)
Вселена 2: произволен процент между 25% и 35% (при участието на миоп +5/10%)
Вселена 3: произволен процент между 25% и 35%
Вселена SPEED: точно 40% от структурата на загубените в битката кораби (при участието на миоп +5/10%)[/quote]

щом отдавна не си играл, не е зле да се прочете тук -> http://help.xs-software.com/index.php?t ... ge_lang=bg
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
Gru4avio
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Gru4avio »

А това с "при участието на миоп +5%/10%" тоест няма значение дали е защитник или нападател. Просто битката дава повече рециклаж?
eskort
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 05, 2007 8:28 pm
Контакти:

Мнение от eskort »

Gru4avio написа:Цитат(Gru4avio @ Mar 17 2009, 21:52) А това с "при участието на миоп +5%/10%" тоест няма значение дали е защитник или нападател. Просто битката дава повече рециклаж?
Точно така няма значение дали е защитник или нападател просто ако има миоп рециклажа е 5-10 % повече.
Потребителски аватар
Gru4avio
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Gru4avio »

Мерси много за помоща. Със здраве.
Последна промяна от Gru4avio на вт мар 17, 2009 9:13 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

:padlock:
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”