Пошегувах се междувремно за хората които не отбират от шеги.
Проблем с играта?
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Че не спи ли?Моята отдавна вече кара 10-и сън.И какво лошо има в съня?Не знаеш ли, че който спи по малко от 6 часа има опасност да се разболее от диабет.
Последна промяна от EvilForce на вт мар 17, 2009 12:25 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
High_Templar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 20, 2005 8:31 am
- Контакти:
Нищо му няма на отношението. Ама пък с тая бозава игра, ако някой се беше сетил да спре атаките до 6:30-7 сутринта и то навреме, да речем, много хора щяха да им бъдат благодарни един ден
. Никога не разбрах, нема и да разбера, дали наистина пък е по-лесно да възтановяваш 100 доклада на тоз и оня, вместо да ти помрънкат в 2-3 теми за спрените атаки и с туй да се размине. Може и тъй да е.
)).
Последна промяна от LoaD на вт мар 17, 2009 12:30 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Е вие кво искате.Дай да седнем всички да ревем задружно задето съвръра лаги.Това е игра аз съм тук за да се забавлявам,който не е- ми негов си е проблема.
Очаквам утре вълна от самоубийства здето сървъра на булфлийт е лагнал.
Очаквам утре вълна от самоубийства здето сървъра на булфлийт е лагнал.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]