Малко по надолу в раздела "Задай въпрос" има тема за шпионажа. Прочетох я много внимателно и доколкото разбрах ако имаш 2 или 3 нива или колкото и да е над 4 на шпионажа над човека, който шпионираш почти 100% зимаш пълен доклад. Е моя въпрос е как да го е*а аз съм над 20к точки(няма да си казвам шпионажа но може да предположите към колко е) и шпионирам човек под 200 точки и резултата е следния.
Секретар
2009-03-14 22:55:55
Нашата шпионска сонда беше засечена и унищожена от[1:1:9]
Шанс за провал 98% :
Искам обяснение защото ми писна днес съм счупил над 30 сонди и съм шпионирал хора, който имат по ниски нива от мен защото не им праща смс-и. Как да стане. И са аз като не съм късметлия(понеже шпионоажа е чиста доза бъг и късмет)трябва да права по 20-30 сонди на ден. Нямам проблем за правенето а за кухите точки. Секи ден ако права по 20 кухи точки къде отиваме?
Шпионаж?!?!?!?!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Предни рундове за флуд със сонди на административен акаунт някои хора разбраха какво е да им налетят 1 милион сателита в атака.Като гледам и ти си такъв хитрец
Бтв, не си прави труда, административните акаунти са с доста добър шпионаж, а имат и добър флот за точките 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Както казваха едни хора "Не става само с ядене, трябва и акъл".Край на драмата.
П.П.Надявай се админа да е в добро настроение като влезе и види шпионажите...че иначе ще има тема "Удариха ме с 1 милион сателита"
П.П.Надявай се админа да е в добро настроение като влезе и види шпионажите...че иначе ще има тема "Удариха ме с 1 милион сателита"
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]