до администраторите ?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
rak
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 27, 2008 9:30 pm
Контакти:

Мнение от rak »

из тема от трибуната:
seazar написа:Коя част от "повечето са в мен и взети ЛЕГАЛНО" не разбра?Аз съм винаги отворен за дискусия..няма проблем...
п.с Само 4е не и е мястото в тази тема..извинявам се за офф-а на участниците в битката.
правила на играта написа:6. Наливане

Наливане означава да се изпращат ресурси на друг акаунт без видно връщане. Наливането не само включва простото изпращане на ресурс, но и следните няколко примера:

- атаки с по-малка флота с цел създаване на поле за рециклаж, което събира голям акаунт и не връща на нападателя
- допълнителни начини, при които един акаунт изпраща ресурс без да върне (търговия).

6.2. Позволява се еднократна помощ от един играч на друг при връщане на ресурса в едноседмичен срок и при изрично предупреждаване на администратор

Има ли нужда да задавам въпрос или и сами ще се сетите какво да отговорите ? Моля темата да не става махленска кавга, а точен и ясен отговор, ако някой от страните има да каже нещо нека и той го каже.
Последна промяна от rak на съб мар 14, 2009 5:40 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

хаха, смешник..пълен и жалък...извади си тълковния речник и погледни думата с главни букви,или ако нямаш такъв..което е нормално имайки предвид очевадно нискотото ти IQ , някой по-умен приятел от теб да ти обясни значението.
То се видя ,че игровите ви способности като играчи на някои от вас клонят към 0 .Теб специално първи ще те изтрия, понеже си най нагъл и най прост от всички.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Успокойте се с епитетите да не видите, че сатъра равно ще ви реже, без значение от IQ-то!
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

seazar, предвид този цитат
seazar написа:Коя част от "повечето са в мен и взети ЛЕГАЛНО" не разбра?Аз съм винаги отворен за дискусия..няма проблем...
п.с Само 4е не и е мястото в тази тема..извинявам се за офф-а на участниците в битката.
Едва ли епитети стигащи до личностна обида влизат в едно високо IQ отворено за дискусия...?!
Разочарована съм!
Последна промяна от misterya на съб мар 14, 2009 6:32 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Мойто момче, завършил съм НПМГ химия с отличен, завършил съм Медицински университет - фармация, лекувам децата ти, мисля че ай кюто ми си е достатъчно прилично, изрично помолих да не стават махленски кавги, типични за тези теми. Написах точно и ясно твоите думи (копирах ги, за да няма различия). Спирам до тук със страничните изказвания и моля да се върнем над основния ми въпрос.
Последна промяна от fub4e на съб мар 14, 2009 6:51 pm, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

fub4e, избери си единият акаунт, от който ще пишеш.Няма да стане от 2та паралелно.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Паднал извинявам се за което. Та все още никой не е написал и един ред по въпроса ми. А въпросният човек гузен негонен се обади. Продължавам да питам и да чакам отговор, очевадното наливане разрешено ли е вече, та чак трябва и да се хвалим с това ?
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
direktor
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 08, 2006 10:42 pm
Контакти:

Мнение от direktor »

fub4e написа:Цитат(fub4e @ Mar 15 2009, 08:31) Паднал извинявам се за което. Та все още никой не е написал и един ред по въпроса ми. А въпросният човек гузен негонен се обади. Продължавам да питам и да чакам отговор, очевадното наливане разрешено ли е вече, та чак трябва и да се хвалим с това ?
Ами и аз чакам за отговор ама нещо няма. Нямам претенции какъв да бъде отговора но трябва да има някакъв официален отговор. Ако това не е наливане вместо да блъскаме нанки, да си направим по 1-2 малки акаунта (имам в предвид 1, 2 че и повече играчи в съюза - в никакъв случай не предлагам мултиакаунтинг) дето трепат балъците на по 1000 точки и да обираме рециклажите без да ги връщаме - по ефтино ще излиза. Второ предложение да отпаднат наказанията за наливане щото явно се мери с двоен аршин.

Ето линк към предна тема по тоя въпрос ...
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=56542
Последна промяна от direktor на нед мар 15, 2009 12:18 pm, променено общо 1 път.
Сериен убиец !!!
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Айде, айде - всичките сте в кюпа! Целта в живота е "как да заобиколим правилата".
"Няма 10К, като мине ще ги върна" Ами ако никога не ги мине??? Като няма да ги мине до 1 седмица - няма да му рецкате бе!
Ами айде: аз ще давам по 100 нанки на всеки под 3К точки ако му събирам рецовете аз. Колко от тия ще минат 10К ? А след колко месеца? А дали някой ще помни?
Минавате всички по точка 4 и балтията!

П.С. Вс 2 правилата го оправиха това нещо. Не може ли и в Вс1 да се променят така, па било то и в средата на рунда? В крайна сметка дори и заварените положения /за рецкане над 10К/ не би трябвало да са проблем, освен ако някой не си е направил тънката сметка дап похарчи тия 1КК дето ги е взел и да ги върне след седмица. За тия под 10К - амнистия, но до края на рунда има 4 месеца, в които ще се съобразяват.
И щом атаките със сонди можеше да се променят не виждам причина и това да не може да се поправи.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Така тук ще се въздържа от епитетите които заслужаваш..фуб4е ли си или къвто и да си там.Само да те запитам като си толкова голям интелект,защо си толква нагъл и безочлив(при положение ,че много добре знаеш закакво става на въпрос..ама нищо ние дай да си плюеми да серем) .Явно доста се надценяваш като потенциал.Все пак ще ти обясня и на теб и на директорчето в три действия:
1.Появява се рециклаж 2. Литвам. 3.Обирам (обърни внимание 2 е след 1 и 3 е след 2 и си го набий в умната кратуна)

Разбира се има и малки изключения които съм направил в знак на несъгласие с наглата схема на наливания,която ползвате от вашия съюз и която е в нарушение на правилата(за съжаление само според мен).
Тръгнал да ми цитира правилата-погледни си точка 6.2 от тези правила,която важи за всички освен за вашия съюз и по мое мнение е грубо нарушена и то няколко пъти.Ето на това викам аз нагло наливане.
Или пък другата схема за наливане която пак си е напълно легална..ама ние дай да плюем сезар///Всеки си обира рециклажи ..удържа си по 10-15%..и то тук говорим за цифри....Да не говоря отделно, че си въртят ресурс хора на борсата без да имат 50к..абе не -изобщо не сте нагли.

Та не разбрах сега...коя точка от правилата на играта съм нарушил формално?Ще си позволя да си отговоря сам-НИТО 1.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”