Старата генерация отново можела да хапе

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Здравейте отново мои каси, ламери, кламери и т.н. ...
Тъъът .. Малко по-сериозно!
Та, здравейте отново. Преди време, още когато играех в спийда що-годе редовно, направих една голяма грешка. Заядох се с едни каси, а именно been to long и bannet. Големи играчи го дава, ама големи ... Звереха се, викаха, крякаха, а след като им признах, че те не са ме спайнали дори веднъж им стана много хубаво и млъкнаха. Предния път като спрях мода набих един до мен, който не беше виновен с нищо, ама аз от яд, да се заяждам с тези 2 каси / плюс крашедчето, ей онова дете, дето си мисли, че играе, а все го разбиват/. Ама се наложи пак да модна. Мина се не мина време, докато дойде този четвъртък. Николай, разбирайте Ангела, ми се включва и ми копва някакви работи с коментар - "взеха те за мезе ... хахахаа ... Касо ...". Аз много се ядосах. Наистина понякога се шегуваме, може някой да е разбрал криво шегите ми, но играя за удоволствието. Последва логичното. Спрях мода, макар да бях разбит след 2 дена бойно тактическо учение, набих една протекция да не знаят какво имам и се огледах. Те касите колонизирали до мен, ама само толкова. Писали глупости и глупости и пак до там. Пускам спай и установявам, че по-голямата каса /баннет/ има 12то спай. Аз съм с 11то. Гледам наличния ресурс и реших, че може да си позволя и аз едно 12то спай и даже го пуснах. Пуснах и колонизатор, като само спайвах от време на време. Колонизатора кацна. Аз си летях тук-там, събирах ресурс, купувах си флотец, за което пак благодаря на Николай и така до днес по обед. Реших, че е време да поспя. Пуснах аз реците през галактика, пуснах бойните да се стацват, тъй като забелязах, че баннетчето рефрешвало на 25 мин. Та летяха бойните, а аз спях, летяха бойните, а аз спях, кацнаха бойните и тела дрънна. Ставам и какво да видя .. баннет на 8 мин .. малиииии много лошо ... Аз летя за 14, ама си викам "бе каквото стане" и бойните литнаха. Гледам и it е онлайн ... Разлика с атака 24 и 28 мин ... Още по-лошо. Ама аз съм горделив воин и не ми пука от нищо. Корабите летяха, а аз отброявах. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 5 минути и 50 секунди ... И така до 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ... Нула .. Ама една голяма нула. Няколко пъти преглед да ми изкара новина и О, чудо ! Една каса по-малко ...
[CCCP]InSO vs [StarDragon]banned
И какво да правим сега ... веднага търся Никол да бекъпче, Кокича, разбирайте Невромасърчето, да му се извиня и да го питам пак за ония лог, Николай да му начеша малко крастата и две лични. Едното до една моя "касичка" /нарочно в кавички да не се сърди/, другото до другата касичка /нарочно без кавички, защото е каса/

banned
Прочетено

2009-03-14 15:29:29

Та, кой бил касата ? Хайде сега пак
да помислим ... Играч ! И си махни
това от инфото, за да не поискам да
го махнат административно в
темичката, която ще светне след
малко във форума !

Той пък логнал много бързо .. Около минута след като го запознах отблизо с семоа.
И докато пиша темата стана следното:

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

8217668 метал
1782332 кристали
0 газ
от: [2:459:13]

На този координат вече има:
0 метал
6435336 кристали
4108834 газ.

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

0 метал
2000000 кристали
0 газ
от: [2:459:13]

На този координат вече има:
0 метал
4435336 кристали
4108834 газ.

Останалото на касите да помнят кога Инсо се е ядосал и е играел не за кеф, а защото е тъпо и откачено копеле и мрази някой да се е*ава с него.

Приятни сънища, малка ми касичке, и повече никога не си прави илюзии, че можеш да пишеш или говориш така за мен ....

П.П. Той, касичката се изтрил ...
П.П.2 И тъй като гледам, ще загубя два милиона метал, че няма да имам складове да ги побера, ама хич и не ми пука, защото съм в отпуска и отивам да си пия бирата с приятелката.
П.П.3. И още нещо ... Моля ви, разбирайте, когато се шегувам, че аз лоши помисли към никой в тази игра нямам и мисля съм го доказвал. Не избивам комплекси и т.н., затова ... Просто нека си правим густото както вътре в .com, така и тук в .org ...
Последна промяна от VaN__ на съб мар 14, 2009 5:50 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Касимуга...това си ти :) Хубаво, че съм аз да ти кажа, че да набиеш и ти нещо :)
Ебавам се бе :) Да не се обидиш :)

P.S.

banned
Прочетено

2009-03-14 15:35:41

Големо охче стана?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Абе историята е хубава, ама ако вместо бял екран, излизаше битка, щеше да е още по-супер :) .
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 14 2009, 18:01) Абе историята е хубава, ама ако вместо бял екран, излизаше битка, щеше да е още по-супер :) .
Бекъп - слънце е... :P
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Абе аз не се бъзикам: http://www.picvalley.net/u/1694/284978717724135595.JPG

дайте оригиналния линк и един акаунт + парола, да го видя туй меле бе! :>

misterya:я виж това http://misterya2.hit.bg/InSO_vs_banned.htm ;) Нещо хита ми се струва цикли ;)

Ихиии, много яка битка бре :) . Бях забравил, че Ванката цъкаше с любимите ми корабчета.

Edit Nicoll ;) : специално за теб изместихме територията й ;)
Последна промяна от LoaD на съб мар 14, 2009 5:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
banned
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 03, 2008 6:07 am
Контакти:

Мнение от banned »

.... Нямам какво да кажа само че забравих да рефрешна заради тъпия филм и това ми изяде главата :dizzy: но както и да е а относно изтриването от одавна се канех да приключа тоя рунд мерси за мотивацията , а и едно последно нещо :) надявам се другия рунд да играеш :p140: ще се видиме пак :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”