Проблем с генераството
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Да се спрат атаките?Заради 5-10-20 човека, които разчитат на смс ?
А ако на мтел се скапе мрежата и не получите скъпоценните смс-и - пак ли да спираме атаките
? Всички, които имат проблем - да го докладват на ОВ.Тези, които са си подновили генералството също, за да им се оправят и да са до правилната дата.Всякакъв спам ще води до четене на правилата за 24 часа.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Само един въпрос - всичките чакали ли ти пращат смс?swimy написа:Цитат(swimy @ Mar 12 2009, 15:33) Докладвал съм вече. Иначе не виждам какво му е толкова смешното. Докато обядвам например губя 30-тина минути, време предостатъчно за "съседът" да ми скъса шортите. Да си правя сейвън всеки път, като няма да съм пред комп-а за 20-30 минути ли? Чакали, които дебнат да минеш неактивност от 9-10 мин не е като да няма. Пък и генералството и други работи дава, освен въздесъщите СМС-и, които също не могат да се ползват. Разбирам, че се работи по въпроса, ама малко не ми допада леко подигравателното отношение. Това исках да кажа само, мисля че е по темата, ако не го изтрийте мнението.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
Има разлика между проблем от страна на м-тел и проблем в БФ. В 1вата ситуация играча си поема последствията, както не един път е ставало, но във втората е смешно да си измиваш ръцете с пример-а за м-тел
И това колко за важни смсесите за един или друг си зависи от човека и като капак няма нищо общо със това че на всички играчи генералството е изчезнало. Някои са си го подновили други не. Ако решението е пишете на ОБ - не ми се мисли как се проверяват 100 оплаквания например, ама вие си знаете.
П.С. Това мнение го пиша най-вече заради традиционното отношение за омаловажаване на проблемите възникнали в играта от страна на екипа, не толкова заради 100те нанки дето съм ги дал.
П.С. Това мнение го пиша най-вече заради традиционното отношение за омаловажаване на проблемите възникнали в играта от страна на екипа, не толкова заради 100те нанки дето съм ги дал.
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Проблемът, свързан с Генералството вече е оправен ...
Ако има някой, който не е доволен или има нещо допълнително излязло, моля - пишете на Обратна връзка ...
Благодаря за разбирането ...
Ако има някой, който не е доволен или има нещо допълнително излязло, моля - пишете на Обратна връзка ...
Благодаря за разбирането ...
Последна промяна от Nicoll на чет мар 12, 2009 4:58 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
-
charovna
Димо, за коя вселена говориш?Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Mar 12 2009, 17:47) Явно съм за тук.
И на мен току що ми изчезна преждевременно генералския абонамент.
ацц Dimorese
Едит: Ако е за 2- ра, я пак погледни. Нещо да не си се объркал?
Последна промяна от charovna на чет мар 12, 2009 6:34 pm, променено общо 1 път.
Ако проблема е в трито лице - ок. Но проблема е в булфа. Има разлика. Щото акото прави един кафяв оттенък, че и миришеFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Mar 12 2009, 15:12) Да се спрат атаките?Заради 5-10-20 човека, които разчитат на смс ?А ако на мтел се скапе мрежата и не получите скъпоценните смс-и - пак ли да спираме атаките
? Всички, които имат проблем - да го докладват на ОВ.Тези, които са си подновили генералството също, за да им се оправят и да са до правилната дата.Всякакъв спам ще води до четене на правилата за 24 часа.
Тези 5-10-20 човека се възползват от услугите предоставени от играта. Това, че са малцинство, не значи че са ГОСПОДА НИКОИ. Да ме извинявате.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
ей бореца за световни правдини.......RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Mar 12 2009, 20:36) Ако проблема е в трито лице - ок. Но проблема е в булфа. Има разлика. Щото акото прави един кафяв оттенък, че и мирише![]()
Тези 5-10-20 човека се възползват от услугите предоставени от играта. Това, че са малцинство, не значи че са ГОСПОДА НИКОИ. Да ме извинявате.
п.п.
към всички Ви, работи се и се надяваме да сме отстранили проблема, не можем да гарнтираме към момента, ще се разбере в 04:00 тази нощ.....
ако всичко е в ред, дано е така, няма да имаме за какво да спамим утре (надеждата умира последна
...... и от всичко това на нас не ни става по-добре, повярвайте
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]