Проблем с генераството

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Да се спрат атаките?Заради 5-10-20 човека, които разчитат на смс ? :) А ако на мтел се скапе мрежата и не получите скъпоценните смс-и - пак ли да спираме атаките :) ? Всички, които имат проблем - да го докладват на ОВ.Тези, които са си подновили генералството също, за да им се оправят и да са до правилната дата.Всякакъв спам ще води до четене на правилата за 24 часа.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

swimy написа:Цитат(swimy @ Mar 12 2009, 15:33) Докладвал съм вече. Иначе не виждам какво му е толкова смешното. Докато обядвам например губя 30-тина минути, време предостатъчно за "съседът" да ми скъса шортите. Да си правя сейвън всеки път, като няма да съм пред комп-а за 20-30 минути ли? Чакали, които дебнат да минеш неактивност от 9-10 мин не е като да няма. Пък и генералството и други работи дава, освен въздесъщите СМС-и, които също не могат да се ползват. Разбирам, че се работи по въпроса, ама малко не ми допада леко подигравателното отношение. Това исках да кажа само, мисля че е по темата, ако не го изтрийте мнението.
Само един въпрос - всичките чакали ли ти пращат смс?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Има разлика между проблем от страна на м-тел и проблем в БФ. В 1вата ситуация играча си поема последствията, както не един път е ставало, но във втората е смешно да си измиваш ръцете с пример-а за м-тел ;) И това колко за важни смсесите за един или друг си зависи от човека и като капак няма нищо общо със това че на всички играчи генералството е изчезнало. Някои са си го подновили други не. Ако решението е пишете на ОБ - не ми се мисли как се проверяват 100 оплаквания например, ама вие си знаете.

П.С. Това мнение го пиша най-вече заради традиционното отношение за омаловажаване на проблемите възникнали в играта от страна на екипа, не толкова заради 100те нанки дето съм ги дал.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Явно съм за тук.

И на мен току що ми изчезна преждевременно генералския абонамент.

ацц Dimorese
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Проблемът, свързан с Генералството вече е оправен ...
Ако има някой, който не е доволен или има нещо допълнително излязло, моля - пишете на Обратна връзка ...

Благодаря за разбирането ...
Последна промяна от Nicoll на чет мар 12, 2009 4:58 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
charovna

Мнение от charovna »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Mar 12 2009, 17:47) Явно съм за тук.

И на мен току що ми изчезна преждевременно генералския абонамент.

ацц Dimorese
Димо, за коя вселена говориш?

Едит: Ако е за 2- ра, я пак погледни. Нещо да не си се объркал?
Последна промяна от charovna на чет мар 12, 2009 6:34 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Mar 12 2009, 15:12) Да се спрат атаките?Заради 5-10-20 човека, които разчитат на смс ? :) А ако на мтел се скапе мрежата и не получите скъпоценните смс-и - пак ли да спираме атаките :) ? Всички, които имат проблем - да го докладват на ОВ.Тези, които са си подновили генералството също, за да им се оправят и да са до правилната дата.Всякакъв спам ще води до четене на правилата за 24 часа.
Ако проблема е в трито лице - ок. Но проблема е в булфа. Има разлика. Щото акото прави един кафяв оттенък, че и мирише :)
Тези 5-10-20 човека се възползват от услугите предоставени от играта. Това, че са малцинство, не значи че са ГОСПОДА НИКОИ. Да ме извинявате.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Mar 12 2009, 20:36) Ако проблема е в трито лице - ок. Но проблема е в булфа. Има разлика. Щото акото прави един кафяв оттенък, че и мирише :)
Тези 5-10-20 човека се възползват от услугите предоставени от играта. Това, че са малцинство, не значи че са ГОСПОДА НИКОИ. Да ме извинявате.
ей бореца за световни правдини.......

п.п.
към всички Ви, работи се и се надяваме да сме отстранили проблема, не можем да гарнтираме към момента, ще се разбере в 04:00 тази нощ.....
ако всичко е в ред, дано е така, няма да имаме за какво да спамим утре (надеждата умира последна :dizzy: ). ако ли не.... то в ще се видим с доста от вас в 4 сутринта, било тук във форума, било на съпорт.....
...... и от всичко това на нас не ни става по-добре, повярвайте :)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”